Teljesen jogos öregem.A sok megevett ideg nem áll arányban a szolgáltatás színvonalával.Annyit nem ér ez.Nekem sokszor mondták,hogy hagyjam a certizést a francba keressek más terméket.De ha én ezt szeretem?Kéne másik szolgáltató az ERSTE mellé aki nem olyan geci mint ezek.Lenne verseny a pénzünkért és fogadjunk kevesebb kellemetlen percünk lenne a görények miatt.
OLYAN szinten berágtam hallod, hogy le is szedtem a befektetési számlámról a szabad pénzt! Bemegyek és meg is szüntetem holnap az egész ERSTE számlámat a g.cibe, egy jegyzőkönyvet felvetetek mellette, illetve megy az MNB feljelentés. 200k virtuális buktán állok most, a görénységük miatt.
Ez így lutri, tényleg az ember elkap egy kört rövidre szánva, erre a "gép" szól közbe. Persze lehet a végén öröm lesz, de most itt figyelem, hogy vajon merre indítják el..
Persze,hogy direkt játsszák ezt,hol érdekli őket a mi nyerőnk.A lényeg az,hogy a BANK ne bukjon csak mi!ERSTE,OTP stb egy kutya!Persze ezt a kockázati tényezőt ismerjük mind,de megszokni nem lehet.Mindegy kapják be!
Tisztán látszik, hogy szándékosan ugrasztják ki a jegyzőt, ezzel kárt okozva nekünk, hogy ne tudjuk trédelni hirtelen mozgásnál. Akkor állnak vissza, mikor már mínuszban vannak a pozik! A 3.030-tól felmenetnél eljátszották sokszor!
Akkor az 1000 db után ami az enyém Te jössz eladóin.Remélem 3-ig visszajön a jegyző!Bár délelőtt is több mint félóráig nem volt jelen.Baxxák meg,de nagyon!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.