Azívesen!Egyébként a tegnap esti MACD jelzés alapján vak tyúk is talál szemet,hát még én!Sikerült eltalálnom a rövidtávú irányt longra.Az értéket is ,2.75-t mondtam.Ok legmagasabban gizike 2.754-n volt.A kérdés az,hogy merre tovább!A fél ötös jelentés után kiderül.Sok sikert Neked!Egyébként longolnám én is,de pozícióba ma sem fogok lépni.Majd talán a jövő héten! :-)
az olajpiacon mindent írnak ... mehet föl is le is.... bár én inkább shortolnám WTI 66-67 tartományban... már csak a rekord számú long pozi miatt is, Venezuela meg majd csak visszatér az élők sorába a nyáron, most gatya a termelése,
Mindenképpen 2.8 felett törné át az 50 napos mozgót jelenállás szerint naposon, ill.2.9 felett a 200 napos mozgót,a felett már tuti long lenne.De ez a gáz úgy hogy a múltkori elképzelésemet tartom 2.6 alá várom újra és onnan várok fordulatot.Megmondom őszintén gizi helyett daxliztam mostanában és nem figyeltem a gázt.Valahogy még mindig erőtlennek érzem.Persze a MACD vételit adhat a lentebbi kép alapján.Rövid távon pattanhat de nem várnám 2.75 felé.Holnap heti EIA riport,sztem bearish lesz,de a tévedés joga fenntartva!Kedves secutor most ennyit sikerült hirtelenjében,remélem tudtam hozzátenni az elgondolásodhoz egy keveset!
Helló!Azt tudom most mondani,hogy hagyott egy kontangós rést a gáz a legutolsó rolloverkor 2.59 és 2.615 között amit még nem töltött be. https://invst.ly/70y3q
szia angyal. érdekel a véleményed a gázzal kapcsolatban. én 2.58 és 2.8 között veszegettem, fullon vagyok. a grafikon alapján 3-3.1 közé várom 1-2 hónapon belül 2.8-as megállóval. a korábbi évek alapján is ez az időszak inkább bull volt. üdv
WTI felfelé kilépett a 66 dolláros sávból, jelenleg a 66,5 dollár megfogta, de kisebb korrekció után továbbra is bullos, ezért nincs kizárva, hogy újjabb csúcsra mehet. Folyamatosan nő a kitermelés, ennek ellenére már így is magasan vannak az olajárak, ezért rövid távon várom a fordulatot. Az igazi kérdés számomra az, előtte meddig fog felmenni. 58-ról indult, már 15%-ot emelkedett, hamarosan kell, hogy jöjjön egy korrekció, amiben kb. 60-62 dollárig várom, hogy lejöjjön.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.