Ez eddig ok,de gizike árában nem látszik.Jelenleg megint az a játék megy,hogy 2,7 felé engedik,aztán zutty vissza 2.7 alá le 2.65 környékére.Napok óta ez a játék.Ma is esélyes ez a "koreográfia"?
Gáz továbbra is gyenge,nem bírt 2.7 felé menni.Napizgatásra forintozni jó esetleg.Az olaj wiszont szépen ment tegnap,lehet ma 64 dodó felé megy akár 65-66 dodóig.Gázban az lenne szép ha egy leszúrást követően(ez lehetne 2.6 környéke)megindulna 2.750 felé.
Ha a mai gyertya egy menetközi 3-as hullám része, akkor nagy valószínűséggel 67,33-ig vagy fölé fog menni. Még egy nap piros vonal feletti zárás megerősítheti az elképzelést.
Szerintem is WTI erősödőben van és nagy valószínűséggel új csúcsra megy. Jobb trade lehet mint NG. NG-ben ellentétes erők fognak hatni egymásra, lehet csapkodás lesz a végeredmény.
WTI jelenleg még nem lépett ki a 60-64 dolláros sávból, azonban az elmúlt napok vételi ereje, a múlt heti emelkedő adatra adott vételi reakciók alapján a felfelé irányt tartom valószínűnek. Eltávolodtunk a 60-as szinttől, ami nagyon erős támasznak bizonyult, amit többszöri próbálkozás ellenére sem tudott áttörni. Amennyiben 64 fölé tud menni, akkor újabb csúcs is lehet belőle. Péntek óta intenzíven emelkedik, a korrekciókat egyből visszahúzzák, erősen bullos az olaj.
Off:A DAX-ban már volt sikeres shortom ill. longom napi keretében,On:gizi bébi egyenlőre viszont egyenlőre nagyon szűk és száraz,mint az a bizonyos pókhálós özvegyasszony izéje.Semmi mozgás, NagyBarnaMackótesó igazad lett!
Na ,helló!:-)) Gázban" semmi gáz", továbbra is stagnál,2.7 alatt szöszmötöl.Nekem még mindig erőtlen ez itt most olyan senki földje gizike számára.Egy próba shortot szűk stoppal napira megérné esetleg,de longot jelenleg napon túlra nem nyitnék,2,6 környékén már azért megfontolnám. :-)
Emlékeztetni szeretném a gázosokat,hogy a heti jelentés bearish lett és ez tegnap a gáz árát 2.637-ig vitte le.Az investingen a tegnapi napra 15 percesen a legalacsonyabb érték 2.667-re mutat ez így pontatlan.De már más tanultabb kollégák is jelezték,hogy valótlan értéket mutat időnként az investing.Vagy egy másik dolog.Nevezetesen az,hogy a múltbeli gázcertiárak is hiányosak az ERSTE honlapján,Pl a TS 38-s-nál azt mutatja a historikus chart,hogy december közepe és február közepe között nem volt kereskedés a certiben.Pedig ez idő alatt két gáz longcertit ütöttek ki.De sorolhatnám tovább,más ERSTE certikre is igaz ez,sajnos.Szóval nem árt résen lenni. Vissza gizikéhez.Volt az ár 2.813 környékén és onnan esett le a jelenlegi reálra ami 2.680.Én további esésre spekulálva még várom a 2.6 alatti terület tesztelését.Nálam a gáz jelenleg napizásra jó,ill a shortot írtam már korábban ,de azt a 2.750 feletti szintről mondtam.Ahhoz képest felment 2.813-ig,aki ott beshortolta annak csak gratulálni tudok.Jelenleg nálam 2.650 alatt-ról nagyon óvatos long napon túlra. :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.