gratula angyal, én csak hígítottam a gázt, viszont a sörre való megvan estére, mert régi roma drukker révén 3-0-át játszottam meg, 74szeres pénzt nyertem, valahogy megéreztem, h tovább jutnak a farkasok. pedig egyáltalán nem szoktam fogadni, én a tőzsdében hiszek csak :-)
Gázban a mai longom már zártam,lett egy kis sörre való az esti BL meccsekre.Lali királyfi viszont szépen megy ma is,de azt nem mertem longolni.A gáznak még van lemenetele sztem is 2.5-ig minimum.Igaz a múltkor azt írtam,hogy nem megy már le a gáz 2.65 alá,de tévedtem.De a tévedésemnek köszönhetően így volt benne két jó köröm longra.Hajrá lali és gizi!
WTI továbbra is erős. Most a számokból azt valószínűsítem, hogy ha a hetet legalább 66,7 szinten zárja, akkor rövidesen kitör és indul 75-80 tartományba. NG-ben nem látok erőt. Legközelebbi céláram továbbra is min 2,4.
Az investingen írják,hogy rekord magas a gázkitermelés és az áprilisi hőmérséklet eddig magasabb a vártnál USA-ban,ez is lehet az oka,hogy a gáz ár tapad a 2.65 környéki tartományban.A piac azt mondja jelenleg,hogy jó az "óccsó" gizus,Nekem csak annyi a kérdésem,hogy leteszik-e 2.5-re holnap vagy felteszik 2.75 felé.
Sok sikert,bízom trumpli bácsiban,hogy megint "lebeszéli" a tőzsdéket.nagy tőzsdejátékos az öreg róka! On:gáz lent gatyázik 2.65-n.Lali viszont 3% feletti pluszban! :-)
Gizit nem kaptam,viszont daxlit beshortoltam 12415-től.Gázban holnap jelentés,bár nem tudom mi mozdítja ki az árfolyamot ebből a 2.65-2.75 közötti "holt"sávból.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.