NG tekintetében hasonlóan gondolom én is annyi módositással,hogy én a 2.85-s szint alatti területen 2.8 környékén látok fordulatot swing longra való belépéshez.A short napon túlra jelenlegi árszinten az elmúlt időszak alapján jó lehet.
Csak a speka húzhatja meg,ha a nagyok is úgy akarják,nem t,om.Off:Dax longot zártam a héten kétszer is,de túl hamar,a nagy nyerőt benne hagytam.Most is longra várok.On:Gáz shorton gondolkodom erősen. :-)
WTI csalóka szerintem, nincs meg a határozott irány. A napokban felfelé vette az irányt, de a nagy kérdés az, milyen megállapodás lesz 22-én az OPEC ülésen. Ha marad minden így, tehát megmarad az év végéig tervezett termeléskorlátozás, akkor valószínűleg megyünk tovább felfelé, de ha eltörlik a kitermeléskorlátozást az biztos zuhanást eredményez. Mivel el akarják kerülni az árfolyamok zuhanását, ezért valamiféle részleges feloldásra számítok.
WTI akár be is fejezhette a korrekcióját. Még egy ideig csapkodhat ugyan, de ha nem esik a hetes emelkedő trendvonal alá, akkor rövidesen északnak veheti az irányt. 68 felett egyre jobbak az emelkedés feltételei. NG 2,87-ig minden további nélkül eshet. Ez egy kulcs szint nálam. Ha ez megtartja és 3 fölé emelkedik, akkor egy nagyobb emelkedés jöhet. Viszont a top feltételei is mutatkoznak, így ha elesik a 2,87 szint, akkor első körben 2,76 alá eshet az árfolyam.
tartom még angyal, de júniusban szeretném dobni, mert az előző évek alapján május-június után esik, ősszel és télen egy-egy up szokott lenni. fogyókúrás recept egy konzervatív gázspekinek: júniusig up, nyáron sávban le, az ősz folyamán egy bátrabb emelkedés, a hideg téli hetekben szüret, februári vegetálás, majd egy lassú tavaszi up. korlátolt felelősségű recept nem minden spekinek :-)
Ne hagyd,hogy a csaj megvezessen,én sokszor eldobtam mérgemben és persze,hogy utána indult meg a kis dög.Persze én most pozi nélkül könnyen okoskodom. :-)
Egyébként a gázra tartom a korábbi elképzelésemet,hogyha 2.850-t nem töri le akkor továbbra is jó a long irány 3.050-3.100 környéki zárással.Ezt júliusra várom.Short irányban pedig jelenleg a 2.980-2.880 közti 100 pontos terület látszik megjátszhatónak.Bár megmondom őszintén kissé hanyagoltam gizust,mert daxliban és juró-dezső viszonylatban jobb lehetőségeket láttam és ezeket trédeltem le long ill. short irányba több-kevesebb sikerrel..Amit hiányolok ebben az évben a látványos felrántásokat ill. lezúzásokat amiket nagyobb nyerő vagy bukó? reményében letudtam volna kereskedni giziben.De azért jó lesz a gázlongod,csak tartsad!Sok sikert! :-)
engem kikészít ez a csaj, ha legközelebb alulról megnyalja a három dodót, szakítok vele, akárhogy fog incselkedni is velem. ez egy igazi csatorna-boszorka! :-)
Kedves secutorkám,látom mit csinál gizus.Nem gondoltam,hogy a 2.988-s szint ellenállássá növi ki magát.Majd kérek neki "hormonkezelést",hogy ne legyen ennyire szeszélyes csaj.:-))))Az emelkedő csatornában azért még benne maradt naposon és hetesen egyaránt. https://invst.ly/7pq2- https://invst.ly/7pq4w
angyal, gizike negyedszer próbálkozik a három dodós szinttel, de egyelőre sikertelenül. kérlek alássan intézkedni legyél szíves őnagysága érdekében. :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.