Igen, egy szűkülő háromszögben vagyunk, a kérdés csak az ebből melyik irányba tör ki. Mindenesetre a mai hirtelen zuhanás is érdekes, inflációs adatra nem nagyon szokott reagálni.
https://invst.ly/6wxyl dupla zig-zag eddig, aztán lehet tripla lesz belőle. Mérvadó lehet, hogy ebből a háromszögből hol lép ki. Most már kevésbé vagyok medve, lehet belőle még long, de szerintem korrigálnia kellene lejjebb, 54 dollárig.
Az ábra alapján nem igazán sikerült értelmeznem a várható WTI folytatást. Múlt héten 60-ról ismét felhúzták, ezért a 60-at sem sikerült törnie, ezért shortra nem mondanám, de a long sem elég meggyőző irány. A tetején a 64 tartja, ezért azt mondom, hogy oldalazás 60-64 között nagyobb hír, komolyabb készletadat megjelenésig. Ki hogy látja a várható folytatást?
Órástól lefele tf-en egy tüske elérte a (villany)póznát. Elképzelhető, hogy (az áramütéstől) az árfolyam egy ideig nem kerül 3 közelébe. Érdemes résen lenni NG long birtokosoknak. ui: nem kell beírni, hogy más charton nincs tüske, én is látom...
A havi chart bullos, a heti és napi nem igazán. Heti grafikon is ráerősít az 54-re. BB alj, ha áttöri a 60-nál lévő közepet. Ehhez kell némi dollár erő, ami épp a küszöbön van és emelkedő készletek. Csak az OPEC támaszthatja meg az árakat.
A havi chart bullos, a heti és napi nem igazán. Heti grafikon is ráerősít az 54-re. BB alj, ha áttöri a 60-nál lévő közepet. Ehhez kell némi dollár erő, ami épp a küszöbön van és emelkedő készletek. Csak az OPEC támaszthatja meg az árakat.
Nagyobb készletnövekedés, vagy negatív hír kellene hogy 54-ig lemenjen. Egyenlőre tartja a 60, ha elesik az 58 is erős támaszt jelent. Több körben esetleg lemehet 54-ig, de rövidtávon nem tartom valószínűnek. Ha jól tudom OPEC ülés is esedékes márciusban, ott meg inkább fel fogják beszélni. Én jelenleg nagyobb esély adok egy 58-64 közötti sávozásnak.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.