Ma nyitottam longot ill. ha esne akkor még belevennék gázba.Ma a short volt a nyerő annak aki meg merte játszani.Én nem mertem.Kitörésre várok gázban. :-)
Na most rágom a kefét olajat nem mertem longolni,mert annyira nem követem,de a chartod alapján mehet fel 65 dodóig.Viszont gizibe már régóta nem trédeltem, most viszont van egy éles longocskám 2.646-tól napon túlra. :-)
Na gizus csak lejött 2.65 alá!Kérdés megy e fel vagy megnézi a 2.6-t.Investing nálan bexart,a plus500-n nézem a real time adatokat.Egy óvatos longot bepróbáltam azért.
Persze a 200-s mozgó ha lefele fog menni az megerősítést adna 2.6 irányába.No man's land jelenleg.Felfelé 2.75 felett lenne jó tartósan a gáz.Jelenleg jó beszállót nem látok ezek az árszinten egyik irányba sem.Napira jó jelenleg a gáz.Amit ad az egyik irányba,azt másnap vissza is adja.
2,60-2,75 köz mozog elég régen és 2,80-nál behalt az emelkedés, nem volt erő tovább pedig gizus mozgása mindig 3-6% volt le fel, de mostanában semmi nem történik
A heti gáz jelentés -29B lett,ami megfelelel az előrejelzéseknek.Ennek hatására viszont a gáz leszúrt 2.663-ig,szóval a tegnapi 2.7-s támaszról szőtt elképzelésem nem jött be,ill az emelkedés 2.75 felé sem. R. 2.664.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.