A Gáz mostani mozgása kísértetiesen hasonlít a 2010-es ATL előtti időszakra. Akkor is folyamatosan esett és húsvét utáni időszakban csinált egy ATL-t: link
Ha Gáz követi Elliot szabályait (persze ha jó a számozásom), akkor hamarosan fel kellene pattannia legalább 2,86-ig. Ebben segíthet az olaj emelkedése is, ami most formálja (ha nem tévedek) az "abc" korrekciós hullám "c" fel hullámát. Utána, szerintem gáz bezuhan kék vonal alá: link
Remélem most már fordul. Viszont 2,85 felett csak óvatosan a longgal. Szerintem egy kis cikk-cakk után élesen visszafordul és megcsinálja idei új aljat. Utána irány ismét észak.
Vissza vettem az olaj longot, még jó hogy eladtam, az52 kiütési ára 43,54 az erste szerint a záró 43,46, akoor miért nincs kiütve, én az 54-et vettem az meg -25%???, bár ott szenved az árjegyző
pf korábban 53 körüli brentet jósolt és onnan fordulót...majd meglátjuk
ha certi,vegyetek ts02-t,nincs tőkeáttét,nincs idegbaj,igaz kisebb haszon,de azon is van.
Az utsó pár hozzászólásban már ott a válasz...azaz attól, hogy valaki a májusi lejáratot látja már, attól még a certi mögött az áprilisi van. A "májusi" chartban a 2 dolláros ugrás pont az átállásnak az időpontja áprilisról májusra. Mivel nincs külön chart az egyes lejáratokra, így technikailag ez csak egy ugrással megvalósítható a grafikonon, de ettől még a piacon nem történt valódi mozgás.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.