Ok. Akkor a másik dolog lehet hogy a dollár/ft keresztárfolyam nagyot mozdult s most érvényesítették a certi árfolyamában.
Nem védem őket, de ezt mondhatják.
Ha ennyire nem értetek ehhez az egészhez, akkor mit szivatjátok magatokat tőkeáttételes termékekkel?
Ehelyett jöttök ezekkel az összeesküvés elméletekkel állandóan, hogy ki hogyan csal éppen. Higgyétek el csak magatokat égetitek így, szánalmas ez a sok sírás, amikor rossz irányba megy a piac számotokra.
Inkább számolni kellene, a képlet gondolom nem újdonság, hiszen kinn van az oldalon...de segítek: (piaci ár - kötési ár)*devizaárfolyam
long52-nél: (44.2-39.15)*288= 1454 Ha ettől nagyon eltér az árjegyző, akkor reklamáljatok. És ha ez újdonság lenne némelyeknek, a rollover-es papíroknál határidős termék az alaptermék, de ez is ki van írva...és attól hogy némely weboldal átáll már hamarabb a következő hónapra, attól még a piacon forog az aktuális front hónap a lejáratig...sok sikert!
Mesélje már el valaki, hogy jött ki ez a mai ár az ebwtioiltl52-re?
Törölt felhasználó2015. 03. 16. 13:21
Szerintem, most van itt a Mi időnk, ez mindenki érdeke, a certik már kereskedhetetlenek és a nyílvánvaló csalások fölött szemet hunynak az ellenőrző szervek, Én ezt az utat kitaposom, nem érdekel sem idő sem pénz, jó lenne, ha számíthatnék még károsultakra és elégedetlenekre, együtt nagyobb lenne a siker. szvsz.
most vettem dax shortot az is agyrém, csak azt nem értem, hogy az USA-ban évek óta ment a pénznyomda, miközben itt csak most indul igazán, de már két éve ígérik, és folyamatosan gyengült az euro, pedig nem történt semmi...nagy mutyi az egész amit a fed írányít, alkalmazkodni kell hozzá, mai cél ár 0.85 doolárt fog érni egy euró, akkor az olaj is esne tovább, az arany csúcsán is ilyen jóslatok jöttek 2000-3000, aztán azóta esik
logikus ésszel a longnak emelkedni kéne ma, valószínüleg ők nem a világpiaci árat követik, hanem valami származtatott terméket, aminek az ára lehet, hogy csökkent mára, de így szinte képtelenség ezt követni, én is csak azt néztem péntek délután, hogy innen illene felfelé korrigálni, ma azt hittem nyerőben adom, aztán 10% bukta, mert szerintük az áprilisi lejárat esik
Nekem ami nem tiszta, hogy wti olaj 45 dollárnál zárt pénteken, aztán 47 dollárná nyitott. És nem arról van szó, hogy ugrott volna az ára, mert mindenhol azt látom, hogy mintha a pénteki zárót 47-re módosították volna, tehát pár tized % az mai elmozdulás. Ez miért van?
Ez a hirtelen 2 dolláros ugrás itt is látható: link
És itt is, ha 15 percesre állítjátok:
www.investing.com/commodities/crude-oil
Szerintem a certi fura mozgásának is ehhez a fura mozgáshoz lehet köze. És ugyanezt a párhuzamos 2 dolláros fura mozgást más ősszel is megfigyeltem, de talán akkor a másik irányba történt.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Nekem egy levelezésem volt egy Mol long certifikáttal kapcsoaltban. Egyik nap 12050-nél 220 körül van, másnap amikor elfogyott a certi s csak vételen jelentek meg, akkor meg 198. S a vételi árfolyamokat írom. Itt elcsaltak kb 20-22 pontot benne, másnak is feltűnt hogy emelkedik a Mol de még mindig nincsenek nullán, nem értették.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.