Naposon vannak azért már long jelek: RSI már adott, MACD hamarosan ad jelet.De valóban nem szabad pirosban zárnia. Ha 42 letörik egyértelmű a további lefelé.
és pokolian lenyomták az árát azóta, amióta felkokszolták az USD-t...
meggyőződésem, hogy az olajban tartós USD mélyrepülés esetén hatalmas rali fog megindulni...
kb. úgy mint a 2000-es években...
Hát én sem vagyok csalhatatlan elismerem.Ezt a pozíciót viszont én turbó short certi nyitással csak kezelném persze nem a legkockázatosabbal. Az olaj longot meg békén hagynám.Az irány jelenleg még mindig le.Sztem a határidős shortokat még olajban növelni is fogják .Az OPEC szeptemberi találkozójáig xopathatják egymást a piac szereplői,én nem látok strong up irányt addig az időpontig.Na akkor tájt lesz valami" hír" ami megdobhatja az árat 50 dodóig vagy a feletti sávba!Szóval azért én csak menedzselném ezt a pozit Balukám!Ne gondolkodj mindig longban mert a piac jelenleg shortra játszik és kibaxottul spekulál!De a Te dolgod,hogy mit csinálsz nem akarok beleszólni!A tőzsde Istene legyen Veled!:-)
angyal, angyal és mi van ha nem találom el az irányt?, nehéz ilyenkor már bármit is, ráadásul elég sok dolgom is van, nem tudom egész nap lesni...az angyal legyen velünk...:)
Nem mertem ma újabb longot nyitni 3 dodó alatt,aki viszont igen annak szép nyerő ütheti a markát.A natgasweather oldalán írják,hogy július első hetében extra forróság lesz hambilandban.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.