link
jelenleg az emelkedő trend tartja, alatta szerintem a 48,7 még benne lehet (200MA+FIBO), azt szerintem elsőre biztos nem töri le még ha esik is tovább.
jó lesz az olaj, nem tudnak kiütni, nem kiütős certi, nem gondoltam volna h visszaengedik 50-ig...persze nem jó látni...bővítek...azt hittem h nem engednek fel már a vonatra, azt várom h a második félév az olajé lesz...
A napos dupla aljból kb. 2.97 célár (párhuzamos vízszintes lila vonalak mutatják).
Ha átlépi és áttöri a csökkenő trendvonalat eljuthat az 50 és 200 napos mozgó átlag és R1 összefolyásáig - lila kör (3.1 - 3.15 környéke, erős ellenállás).
Ha ezen is átjut eljuthat a felhő aljáig, ami a 0,618 Fibo szintnek felel meg (kb. 3.26).
Persze ez is olyan spekuláció, mint az EW - csak lehetőségekről beszélgetünk. Az EW hullámokat utólag én is tökéletesen be tudom számozni.
Balu, miért nem adtad 55-ön? 9% plusszért most kiülsz akár 30% bukót is?
49 USD most a havi emelkedő chart alja, ha az is törik, akkor kezit csókolom...
Érdemes megnézni az erste certik kiütési pontjait: 46.58, 41.88 és 36.88
Elég jó indik szoktak lenni, úgy vannak beállítva, hogy éppen kiüssék őket.
nem, az olajra mindent felraktam, felépítettem egy nagy pozit, túl nagyot, de megtartom második félévre, hiszek a 60-ban...sztem addig vágnak arabok amíg meg nem lesz, ha kell vágnak még....eldöntöttem h ez lesz az én nagy pozim...nem kiütős a certi...napizgatok is vele, azzal hozok pénzt, meg viselem ha esik...no meg van opimusom....gázt tarthattam volna....nehézipar továbbra is, kíváncsi leszek...én továbbra is hiszek a 60-ban, meg az opimusban is
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.