Ez már short :) Kíváncsi vagyok betölti e a rést ? az alja kb 2,825 . Ha igen akkor ennek az emelkedésnek gyorsan vége lett ..Kár hogy én is Ts -el kereskedem ez most nagyon meggyőző :(
NG 1H: link
Egy érdekes HS is kirajzolódott a charton 2016 októbertől mostanáig.
Rövidtávon:
1. Vagy kitör a piros fölé, najd a kék csatornából, akkor van remény egy nagyobb emelkedésre.
2. Vagy teszteli a vélt ferde nyakvonalat és utána indul meg északnak. De ezzel kialakulna egy 5 hullámos esés, így az emelkedés abc formájúra várható, új csúcs nem születik, majd nagyobb esés következik.
3. Mostantól indul egy hosszú és nagy esés. Ha ma esne a második csatorna aljáig, az 1,9 célárat jelentene, nyilván ennél alacsonyabb a tényleges alj.
ui: nálam "főműsoridőben" megkergült az investing, ilyet zűrzavaros tőzsdei napokon, azok közeledtével szoktam tapasztalni. Érdemes beállítani a stoppokat.
nincs gázom...ez gáz...:)
majd újra veszek ha már zártad a sortod te és angyal meg a többiek...:) szurkolok nektek....meg a longosoknak is, én mindenkinek szurkolok, ha épp nekem nincs...:) nyerjen mindenki...:)
Hát én ebbe (gáz) nem merek belenyúlni...
Mivel volt egy elég nagy esés, ennek elvileg előbb vagy utóbb vissza kéne mászni, nem?
Ugyanakkor nagyon nem tetszik a grafikon formája - bár fogalmatlan műkedvelőként ez csak zsigeri intuíció.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.