2016 december közepétől már ez a 3. emelkedő háromszög, hajszállal magasabb aljakkal, 54,3 $-os ellenállásvonallal, újabb próba történt a héten, a készletadattól függ a továbbiak.
Számokban csak az utolsó háromszög:
(54,3 - 51,2) + 54,3 = 57,4 $
Adatra, ha nem indul meg, akkor adnám.
Visszatérve a gázra, 2,6 ---> 4 $-ig kinyírták a shortosokat, most a másik irány megy.
Biztos vagyok benne, hogy nem volt benne számottevő short a tetején, mert akkor a nyitóknak nem éri meg, ha mások is keresnek, de ezzel függ össze, ez a - 60% lejtmenet.
a turbocerti profiknak való
ez alapesetben olyan hogy addig játszod a piros feketét amig egyszer nem jön be..
Ahogy a profik mondják, nem az a kérdés hogy bukó lesz e, attól te ne féljél, mer biztos az lesz, csak az a kérdés hogy mikor..
Kivételek persze mindig vannak akik erősítik a szabályt..
És utána jön a megemelkedett áramfogyasztás generálta gázfogyasztás (klímahasználat). Erre még rátesz majd hosszútávon az elektromos autók elterjedése.
aranyba, olajba van kiütés nélküli, itt nincs...gázban pedig tuti olyat vettem volna....jó megfizettem, megfizetem az árát, nem szabad eltérni a szabályainktól,mert ez lesz
Amúgy ide valóban jó lenne egy index certi azzal lehetne kevésbé kockázatosan hosszútávra spekizni. Vagy ott a frankfurti certi piac, az egy picit jobb.
Nézzük az időjárást baromságában sosem hittem, itt valami túl sokan állnak egy irányban kinyírás folyhat, túl sok lehetett a long, és neki álltak, a longstoppokat, meg a hiteles pozikat likvidálni, amit shortnyitással tudnak irányítani, amíg nem változtatnak ezen zárásokkal, ez lefelé megy, akármilyen hihetetlen is, de így lesz.
A nem konvencionális gázkitermelés az USA-ban hamarabb kezdődött pár évvel, mint az olaj esetében, ám úgy gondoljuk, hogy a következő pár évben lesz igazán jövedelmező ez a szegmens. Véleményünk szerint jelentős addicionális kereslet fog érkezni az amerikai gázra vonatkozóan, amely egy stagnáló kínálattal találkozva jelentős áremelkedést eredményezne. Világviszonylatban az amerikai gáz abszolút versenyképes (az ázsiai LNG ár 8-9 USD/MmBtu vs. amerikai 6-7 USD/MmBtu cseppfolyósítás után) még cseppfolyósítást követően is, amelynek segítségével (LNG) szállíthatóvá válik. Habár ennek jelenleg az exportkapacitások gátat szabnak, a következő években jelentős LNG terminál átadás várható, amely megduplázhatja ezt. Ennek segítségével leomlanának azok a korlátok, amelyek alacsony gázárat eredményeztek a múltban.
Mióta én látom a gázt egy piros csík az egész, emelkedni én
még egy picit se láttam, van rá reális esély h mielőtt kiütik korrigál valamit...2 pontot nem bír menni, egyáltalán reális h visszamehet bármikor egy 200-250 szintre a certi...? Én nem tudom megítélni, mert még emelkedni nem láttam soha...
és h ég el a pénz amit az ember kitartó szabálybetartó napi kereskedéssel összerak és van egy rossz napja, kicsit nem figyel és fél év munkája úszik el, ezt azért így igazságtalannak érzem, ráadásul tényleg a segítő szándék vezérelt, így keveredtem bele a gázba, de h mindig megcsinálom magamnak én is 3-4 évente a magam kamikaze baromságait....
bődületes sok, elképesztő, én is számolgattam, volt aki a kiütés előtt vett 50.000 nem emlékeztek hol...? 37 talán...? csak ő bukott percek alatt közel fél millát, ha jól emlékszem ahol vette
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.