Mostanában jobban el szokták találni a becslést. De hagy idézzek egy találót az investing fórumáról:
"If there is a draw, it will go up. if there is a small build, it will go up. if there is a major build bull's are gonna get sodomized with a red candle stick. If there is a massive draws, bears are gonna be very, very sad. "
Nem tudom.. En a fundamentumos, hires momentumokat nem tudom. En a heten kezdtem figyelni ezeket az instrumentumokat, bux hatit helyettesito termekkent.
Fel otre talan gep el kerulok mar. Majd megnezzuk
Most eljottem mar a geptol. Ha jol latom megnyult 3ast tervezel a kepen, annak otoset. Nem tudom, elliottban sok varriacio van.
En masokat figyelek ilyen mellett. Nem zarom ki, hogy ez lenne, de a voksom nem tennem le mellette. Koszonjuk a hozzaszolast, en orulok minden gondolatnak, atgondoljuk ki mit lat.
Ez a még egy esés már nem kellene. Volt már 2$ alatt, mindenki nagy álma teljesült. Igaz hogy ez a 2$ pont a határidős átkötések miatt jött csak létre, de volt.
remélem igazad lesz, de az az utolsó esés nem hiányzik, kezd idegesíteni az ücsörgés, minden elemzés amit olvastam, arról szól, hogy a palagáz termelés ezen az áron nem tartható fent, de már egy éve ezen a szinten van, és ez az időjárástól független
Az még hagyján. Az adat előtt az eurusd 1,0597, kijön az adat gyengül, majd erősödik a dollár, egy kis csapkodás után 1,0593. Az olaj pedig -20 cent. Az 5 perces 3 pip elmozdulás okozott az olajban fél % elmozdulást. Vicc.
Most néztem én is TL 55öt. Hogy lehet az ma pluszban? és 1301en pluszban, legjobb eladó meg 1330..
néztem én is kis próbára.. de el kell mennem nemsoká géptől, nem tudom hiányzik-e.. :)
Akár bejöhet.
Aki felfele gondolkodik annak mankó a tegnapi napos doji 61.8as fibon! Lefele talán még 76.4%os fibo, de az már bukováriban van innen is. Azt még nem lehet megállapítai, hogy előző aljról egy kezdő emelkedő korrekciójában vagyunk-e 61.8on. Föllötte képen még esésben vagyunk. Előző aljtól talán emelkedésben. Így mki saját vérmérséklete szerint kezelje.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.