És tudod az a legbosszantóbb az egészben, hogy még esély sincs rá, hogy mázlija legyen az embernek és eljusson az API jelentésig. Ha egy rossz adatra beverik az árat és kistopolódok, akkor egy szavam nincs. De, hogy el se jutok addig, hogy az adat érdemben számítson valamit. Na, az már annál inkább bosszantó.
4órása ígéretes EUR/USDnak. Azt sem bánnám ha még lemenne megszúrni ék alját még egyszer.
Nehezen tudom elképzelni, hogy eg ilyen szép 4órás ékből ne törjön ki fel majd. Héten EKB-FED. Lesz izgalom! :)
Jobban is tetted, hogy inkább abban kereskedsz. Olaj megint hanyatt esett 42,18-ról. Sajnálatos, hogy a 48 dollárról történő éles zuhanást nem követi értékelhető korrekciós mozgás. 41,35/40-en az utolsó támasz zóna, aztán utána irány a 39,90-40 dollár.
Igen, az nem jó. Az API késő este lesz. Arra fogok játszani, hogy a délutáni adatok gyengítenek kicsit a dolláron, ami meglöki az olajat. Stop pluszba, és jöhet az API.
70%-ban az ipar, és az áram termelése használja a gázt, ami tovább fog nőni, meRt sokkal gazdaságosabb, és környezet kímélőbb a szénnél, és az olajnál, az elektromos autóknak is áram kell, így lehet, hogy célravezetőbb lenne a gázt preferálni, a pala gázt lerabolták az USA-ban, persze jól jött az iparnak az olcsó energia, és gondolom a kicsi termelőket szépen felvásárolják a nagyok, aztán kilő az ár, csak a mikor a kérdés
Igen abszolút. Én is inkább érzelmi alapon keresem a longot. És ez nem jó! De ha most kiszállok, szinte biztos vagyok benne, hogy délután 43 lesz.
Ami baj szerintem még, hogy sokan nem lépnek már be a pénteki találka előtt. Ez pedig inkább lecsorgásra utaló jel lehet újfent. De itt van 3 nap, és 2%-ra a célár. Nálam ez simán benne van a pakliban kategória.
Igen, úgy már annyira nem szimpi. De talán még van benne egy kis kraft. Dollár index újra 100 alatt és ez újfent segíthet. Tegnapi 42,40/60-at mindenképpen meg kéne próbálnia újra és ott is illene maradni 1 óránál tovább... Nem érzem elérhetetlennek ezt a 43,00/20 sávot, még ha a pénteki találkozó "short" szagú is.
Fent lilával fej-váll, alatta trendvonal feketével, pirossal zászló.
Ezek mind lefele mutatnak, alatta vagyunk: Szívesen vadászok aljat, csak nem tudom jól teszem-e :)
"A Bloomberg elemzői konszenzusa szerint változatlanul hagyja pénteken az OPEC a kitermelési szinteket, sőt Irán jelezte, hogy a kitermelésének növelésére vonatkozó terveket fog bejelenteni. A piaci szereplők szerint, amíg a szaúdiak nem hagynak fel az egy évvel ezelőtt indult árháborúval, a kartell kitermelési szintjei magasan maradnak. Az ülés előtt nem véletlen talán, hogy a nagy hedge fundok július óta nem látott ütemben építik le nettó vételi pozícióik mértékét. Ma reggel a WTI 42, a Brent 45 dollárnál található"
NG 1H log: link
Rövidtávon NG a piros háromszögben oszcillálhat. Annak max értéke 2.28, ezt igazolja a szintjelzőm is.
2.28 felett elérhető szint 2.30-2.32 sáv (kék vonal). A szintjelzőm szerint a 20151129-től indult emelkedés szabálytalan, ezért az árfolyam be fog esni <2.22 alá. Nemsokkal ez alatt a szint alatt található egy "Rés" ami betöltésre vár.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.