Ovatosan.. innen mar nagyon kozel a kiutes.. ma is lattuk, hogy kis semmisegre is van +/- 1 dollar benne.. nincs bosszantobb mint mikor igy utnek ki certit aztan elindul a masik iranyba az arfolyam
Ettől féltem s azért léptem ki a gázból. Túl kicsinek adódik a maradványérték és a kiütési ár is csak lóg a levegőben, semmi támasz előtte. 2.073-n nincs semmi.
Ne lenne ilyen drága a deviza most 294ért dodo, meg 311ért euro. Váltanék szépen és MT4ben nyomnám a tradeket, nem kell kiütés, korlát árakra figyelni, meg 17órás bezárásra
Megneztem a hetes es a napi chartokat meg egyszer.
Szoval, 2011-ben, a (B) korrekcio vegen volt egy 1.90-es ar. (blogban a chart)
Elvilag ez a mostani eses (a 2013-as top X) utan egy (A) (vagy mas szamozaasl (C) vegpont. Esetleg azon belul a (3) subhullam legvege.
Ilyen helyzetekben gyakori, hogy az elozo melypont ala lemegy 1-2 tick-el;
Szoval nalam a target 1.90-1.85 kozott van mostantol.
Eddig cask a labujjamat dugtam be, pici pozicioval. De januar tajam tervezek meg venni; csak kivarom az 1.90 szintet.
Ahogy elnezem, addig nem lesz kepes a fordulatra.
Bar tevednek.
Egyébként kidobtam ma, feleztem, ez van. Annyi az "előnye" hogy adót optimalizálok elvileg ha csak jövőre jön a nyerő. De venni csak a TL32-t fogom már csak. Holnapi adat sok mindent eldönthet.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.