Az elso hovihar megerkezett a 6 eszaki Rocky allamba. Leszakadt aramvezetekek, oriasi kaosz az utakon. Megallt az elet.
Lehet keszulni a nat.gaz emelkedesere. Es kozben a becsi OPEC ertekezlet is kozeledik. A Saud szoban nem, de tettekben talan most valtoztatnak a politikan: abbol nagy rally indulhat.
Jól leverték megint nap végére. Gyakorlatilag reggeli lokális minimumon vagyunk. Reméljük tesz egy szívességet és holnap délelőtt ugyanezt az emelkedést megteszi nekünk. Bár technikailag nem annyira jó, mint reggel szerintem, egy újabb vételt innen megérhet. Visszaülök a reggeli poziba újra, meglátjuk reggelre a stopom zár vagy én :D
WTI 1M log: link
Felvettem egy másik WTI-s szemüveget. Lehet, hogy megkergültem, de ez a projekció is hasonló célárat sugall, mint a szintjelzőm. Egyébként szimpatikus a célár (két piros vonal metszete) és az időtáv is.
Pénteki wti longom újra bezöldült, nem fogom a végsőkig tartani az OPEC előtti várható csapkodásban.
Egyébként tapasztalatom szerint sajnos a tényleges mozgás pont azután indul be az olajban, mikor a certi már bezárt, legfeljebb az amerikaiak reggeli kávéját megelőző tüskéket lehet jól kihasználni.
Köszönöm.
Certiben az a jó bármmennyit lehet venni, bármennyit lehet adni.
Át kell állnom Bux hatiról ezekre, mert Bux hatiban 250kontit 5órán át kell adnom legjobb eladóként, hogy elmenjen.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.