Volt már egyszer egy 600 000 db-os. július környékén. Szépet kaszírozott. Lehet, hogy most is ő. Akkor én hallgattam rá, kicsi tétekben én is beálltam. Lehet, hogy most hallgatok rá.
igen én az 50-est vettem, de ma átcseréltem 94 Ft-on vettem 3253 db-ot a 45-ösből kb 110 körül vagyok nullában, sajnálom hogy nem tartottam ki az sp shortnál, de vártam, hogy majd 3000 felett, az euro talán fordult
https://invst.ly/fpi5m 4órás MACD meg RSI béka s.gge alatt van.A mózgátlagok meg semmit nem mutatnak bármely időtávon mert azok is túl messze vannak...mármint felfelé.
Telefonos egyeztetés. A pénzügyi tanácsadód tudja lejegyezni. Sajnos csak amerikai kereskedési időben, pedig előtte szokták igazán megrángatni. Esetleg forex kereskedés. Ott lehet akár 10 x -es áttét, de az veszélyes. A forex számlák 80-90 százaléka veszteséges.
Köszi..Megnéztem, sem ezek, sem a Boole által említettek nekem nem látszanak a KBC-nél. Egy NGXS nevű jelenik csak meg (DE000A133ZW0, 3x short). A xetra-n látszik a "párja": NGXL (DE000A133ZU4 , 3x long)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.