Az Investingen volt egy elemzés a gázról, elég ütős volt, lényegében a nyersolaj kitermelés közben keletkező felesleg nyomja a kínálatot, van ahol nem is foglalkoznak vele, egyszerűen elégetik, "fáklya"nak írták, ami látszik a műhold felvételeken, már pedig jövőre még több nyersolaj lesz bányászva, így nem lesz hiány égetni valóból.
Logikát ne keress a gázban.Enyhe idő a keleti parton és rekord magas készletek a tározókban elég ahhoz,hogy csökkenjen az ár.Nagy tőke shortban van.Hiába esik a hó nyugaton.Ezért veszélyes egy termék a gázcerti.
Az előbb a 200-s mozgót rosszul írtam jelenleg 2.395.Ha azt átvinné a gáz akkor 2.465-ig felmehetne.Sztem lehet itt jó long beszálló 2.4 alatt.2.350 alá már nem kéne mennie. https://invst.ly/f6nzp
Ma már egy kicsit máshogy látom, szerintem gizi a hetet zöldben zárja, higítottam is. 139-es átlaggal várom északot. Időjárás is érdekes most az amcsiknál. Olajat 54.xx nél longolnám, addig nem piszkálnám.Ti hogy látjátok?
Nem mertem hagyni az olajat, így zsebben a haszon. Gáz az tényleg érdekes lesz, én azt is el tudom képzelni, hogy a következő hetekben oldalaz 2.4 környékén, és utánna indulna meg újra.
Ez egy saját vélemény nem kell készpénznek venni ez egy fórum mindenki beírja a véleményét és kész. Nekem az a véleményem az Ng nél sors döntő lehet a hétfői nyitás. Mert ha erről a szintről nem pattan nehéz hetek elé néz minden longos.
Véleményem szerint az olaj jó lett volna hosszabb távon is. De mindenki maga tudja. Ez gáz úgy fest hogy egy hetesben a kèthetes átlagon van ha innen nem pattan még akkor annyi!!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.