mivel nem csak a forint zuhan, hanem az euro is ezért tegnap 306, ma majdnem 308-nál nyitottam longot dollár ellenében, 340 a kiütés 301 körül már adnám, mintha fordulna, maradt gáz longom, és sp shortom, ami ma egy ft-on múlt, hogy nem ment el......szép hétvégét
Commerzbankról lekéstem reggel 5000db 52-ön akartam venni a Tl10-et amikór olvastam, hogy csökkentik a várakozásokat, ránéztem már raktam is be éreztem hogy shortos szívatás rövid távon, de már adnám is lassan, mert előbb utóbb jön egy komolyabb esés, vettem megint most sp shortot, és forint longot talán az is fordul
Én a molt adtam el reggel, vettel CBTL18-at belőle, jó döntésnek bizonyult :) Commerzbanktól mit vártok, meddig mehet fel? kicsit megijedtem nyitóban a -2,5%-tól. ha adnám én is valószinűleg gáz longot vennék belőle.
Én is azt írtam, hogy 200 alatt nem dobom. Nem is dobtam, 150es átlagra higítottam. Valahol itt 2.4 lehet az alja, és nem fog olyan sokáig itt tanyázni szerintem...közeleg a tél, én meg ráérek :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.