Gyakorlatilag majdnem a legalján vettél...elárulod, hogy mi volt a stratégia mögötte? Ezen a szinten meg sem fordult volna a fejemben a long...igaz én óráson nézem opcióval..
Látod, azt én vettem meg. Egyenlőre kb 25 ezret kockáztatok. Talán lesz egy kis korrekció. Ha nem, akkor 25 ft környékén dobom, ha lesz jegyző. Olajról vélemény? Megfogja az 59/60-as szint? Még érdemes shortolni?
Hát én ma egy TS50-s shortot vettem 500 db-t 51ft-ért és dobni tudtam 53ft-ért.Szerencsém volt!Viszont még egyszer nem merném megpróbálni.Ez a certi is k.o. gyanús.2.72 felett.
Sziasztok! hát a 2.6 sem hatotta meg :/ Hol van ellenállás? sajnos most nem nagyon tudok gép előtt lenni. Terveim szerint 2.65-nél dobom a shortot. Köszi
Kedves Magic!Én is pokolra kívánom az egész bandát,akár erstés akár otépés gecikről van szó!Ma az otp direkt szopatott meg engem nem kis idegességet okozva jó sok embernek azzal,hogy a számítógépes rendszer nem továbbította a BÉT felé a bevitt ajánlatokat.Nekem szokás szerint elvitte a nyerőm nagy részét amit újabb otp shortból nyerhettem volna ma.Ne félj én is írhattam volna durva szöveget,viszont annyit nem ér az egész!De ettől függetlenül ez tényleg egy normális fórum ahova szívesen ír az ember.És személy szerint nekem nagyon ültek a beírásaid a meglátásaid a gázzal kapcsolatban.Sok új gondolatot ébresztettél bennem és sokat is tanultam tőled.Remélem azért még visszatérsz ide és kifosztjuk a kasszát!Nagy nyerőt és sok sikert akárhogy is döntesz! :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.