Hát öregem gizi bekapta a certinket újra.Itt megint nem a józan ész játszott.A nagy játékosok felhúzták a hurrikán miatt,ill.egy korábbi hírre,hogy a lengyelek,ukránok amcsi gázt fognak venni nagy tételben.Nem számított,hogy a gáztározók tele vannak,sőt hűteni vagy fűteni sem kell még.Van egy érzésem,hogy a kínaiakkal is big LNG deal lesz,ha sikerül a trade war-t lezárni.Egyébként mindegy,saját döntésből te is meg én is meg még egy páran megszívtuk.Kár érte!Fortuna nem volt velünk!Na majd legközelebb.
Igen vége,a teteje 2.502 volt a gáznak.Nekem 4500 db volt TS50-ben.Ma és tegnap is jó voltam DT-re egész nap.Nem hittem el,hogy felteszik 2.5 felé.Ezért 21-30 ft között belevettem délután újra sőt 25 ft-n adtam is zárás előtt egy részt.Úgy gondoltam a korábbi csúcs 2.489-nél most is fogja.Persze,hogy 5 után feltették 2.49 felé és német zárás után át is ment a 2.5-n.Figyeld meg lefogják csorgatni 2.45 alá.Tegnap délután az otpshortom is pápázott 12470 felett..Ez már az ötödik k.o.-m rövid időn belül.Túl sokat kockáztatok és elégettem az összes nyerőmet.Sebaj nem halok éhen.
Én 2000 db vettem ts50-ben. Volt még valaki bátor vagy vakmerő? Hétfőn majd kiderül. Magicmaan tartod még a shortot? Ha nekem bebukik hétfőn elkezdem longolni.
Ha nap végére vissza nyomják 2.45 alá talán megmenekülsz. Írtam hogy szerintem ne shortoljátok . Nem én vagyok a megmondó ember de látszott hogy tépni akarják fel.
TL45-el elkezdtem építeni a longot. Amúgy én a júniusi visszatérésem óta már több mint 14%-ot hoztam, amivel teljesen elégedett vagyok. Inkább részvényeim vannak, kis pakkokkal certizek. Remélem mindenki szépen halad a kitűzött céljai felé!
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.