Annyiban bonyolódik a helyzet, hogy vagy egy trópusi viharciklon a Bahamák alatt, és a Mexikói öbölbe fog berongyolni, 70%-os esélyt ad a NOAA arra, hogy hurrikán legyen belőle (5 napos prognózis). Hát izgi a helyzet, nem csak charton...
Pedig gondoltam rá, hogy a gáz shortot eladom, és veszek rajta olaj shortot. De nem igazán tudtam figyelni a piacot. Remélem eurocent gondolatmenete helyesnek bizonyul. Talán a holnapi adat is segít benne.
Most hogy tettem rá zseton igen. Az olaj is esik, remélem tartja az irányt. És viszi kicsit magával az SP-t is. Mert sajnos short nem tudtam zárni. Ti hogy álltok?
szia a gáz hosszabb távon 2,7 körül van egyensúlyban kb az a reális ár azon a gazdaságosan termelőknek bőven van hasznuk is, mivel irdatlan mozgásokra képes kiszámíthatatlanul /valakik érdekének megfelelően/, ezért én 2,7 alatt csak longolom, akkor is csak nagy beszakadásoknál, shortolni pedig csak fölötte nagy kitörésekben, inkább bőven 3 felett, amikor ezek a feltételek bejönnek bátran beléptem és egyszer sem szívtam meg. sp- vel megjártam mert teljes tőkével vettem 2933-nál, és kitört, 2985-nél eladtam a felét és átraktam a legkockázatosabba, amit tegnap sikerült a legalján 25% pluszban adni, ami a bukó nagy részét visszahozta, és most alig várom, hogy megint besortoljam, remélem a nyitóig még emelkedik neked is sok sikert
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.