szia én tegnap vettem sp shortot most már a max tőkémmel 1300 000ft-ért azon keletkezett egy nap alatt 170 000ft veszteség, tegnap még 40 000ft plusz is volt, de egyenlőre nem idegesít, bár éreztem, hogy áttörheti a 2950-et és kiütik a legkockázatosabbat azért írtam senki se vegye azt, de az emelkedést nem komoly hír hozta, hanem a short kiütések, nyilván erre játszott Trump csapata, mert tegnapi hír hogy folytatják a tárgyalásokat ez lökte át, de hát ez a hír vicc , közben minden makroadat rossz lett, és újabb vámok jöttek, ha tehettem volna akkor ma is shortba ugrok, semmiképpen sem longba, ha már long akkor a lemaradt részvények pl ma a Mol is jó lett volna.....most várok türelmesen és 2900 körül tervezem adni, lehet eléri a 3000-et 3150 a kiütés, azt nem hiszem.....minden jót
Nehéz dió ez. Igazából ha korrekt az erste, szeretek kiütés előtt venni, mert egy pici pattanásnál sokat lehet keresni. Ez párszor bejött. Részvényeket csak külön számlán veszek és ülök rajtuk. Certikekkel a randomnál kereskedem. Voltak szép napok. Most épp folyamatosan rossz döntéseket hozok. Kicsit kőmüves kelemen. Amit felépítek, azt lebontom. Áll az egyenlegem egy helyben. Remélem most már visszaállok. Persze most is megszívtam a TS-et. Dobtam mindent. Egyenlőre long 3000-ig. PF cikkei ellenére (világvége stb.) hurrá hangulat van. Persze most hogy átálltam , most fog beszakadni.
Vettem 34-ért 1500 db-t. Lehet hogy még megtoldom 1500 db-bal. Meg próbálom az SP longot. TL51-ben. 3000-ig csak felmegy. Jön a megegyezés híre stb. A MOLTL34 pedig dobni készülök.
Én belevettem TS50-be 37ft-ért kaptam, de nem nagy összeggel. most jöhetne délután a rossz adat! OTP longot eladtam szép kis haszonnal :) ti mivel szemezgettek?
TS50-et nyitok, nem milliókkal így nyugodtan alszom :) 2.3ig várom le, ott keresnék belépőt longra...lehet hosszabb távra. u.i.:szerencsére a gyerkőc is hagy minket az éjjel :D
Hát jó lenne!Azért érdekes,hogyha valakinek volt vér a pucájában és 16 ft-ért vett gázlongcertit a TL45-ből és eddig tartotta,ma 122 ft-n adhatta.Több mint hétszeres nyerő!És nem egészen másfél hónap alatt!Szóval ez is a gáz varázsa többek között. :-)
Ahogy mondtad,szopatás,csak most a short oldal szopik.Szóval én holnap lehet nyitok egy longot,most pár napig nem dolgozom,szóval holnap és holnapután egész nap nézem gizit és kezem a gombon.Nem tudok mást mondani csak megérzés,hogy lefogják még tenni 2.300 alá szeptemberben.Egy semleges időjárás jó lenne (se fűtés,se hűtés) a gázshortra.De csak is DT-t nyomok,mert a jövő héten újra dolgozom.Hajrá öregem! :-)
Hurrikánnal az a baj, hogy semmi hatása a gizire, de szopatni jó. Tavaly, amikor a hurrikánra fogadtam longgal, ami be is ment a mexikói öbölbe, úgy szakadt a gizi, hogy kicsapták a longot! Akkor mi ez most???
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.