Angyal! Bankos! Sajnos melóba voltam, nem tudtam ránézni. Visszanézve olajat adhattam volna kis pluszba, de gázt még tartottam volna egyébként is. Remélem holnap még esnek.
Én a 12370 környéki dax shortot nem zártam ma mert 12300 alá vártam,erre az orrom előtt fordult vissza 12302-nél,csak meg ne bánjam holnap.A magasabb 12400 feletti shortokat viszont ma tudtam zárni.Draghi lebeszélte a daxot 12500-tól a múlt héten és így megmenekült a certim a k. o-tól.Remélem Powell se vág kamatot holnap. :-)
Hát az olajshortod szerintem bőven jó lett mostanra.A gázshortot én zártam volna ma,bár nem tudom tegnap hol nyitottad.A gázban sokkal idegesebb mozgások vannak mint az olajban szvsz. :-)
Kedves Dereng!Tickre igazad lett a gáz 2.630-ig jött le!Viszont aki beshortolta 2.711-től fogott 81 pontot shorton.Ts49 esetén 25ft volt az alja a teteje meg 45ft.Azért 1.8-szoros nyerő nem rossz napon belül.Külön gratulálok a 4-szeres nyerődhöz gáz longban,így utólag is! :-)
Helló Bankos!A holnapi FED döntés függvénye lesz az irány.Mivel DAX shortban vagyok ezért SP shortban ill. arany longban gondolkodnék!Helyes döntést és sok sikert kívánok Neked!Nagy nyerőt! :-)
Gáz ma 2.711-ig ment aztán le 2.630-ig.Szóval a ts49 egyenlőre megmenekült.Van ám csapkodás!Lajosnak is odabaxtak 59.28 volt az alja.Off:Én jelenleg daxlishortban utazom.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.