Kiderül a héten szerintem... Mondom én, hogy megfordítom a trendet azzal, hogy shortot vettem :))) Bezzeg, ha longot nyitok, akkor már 1.9-en lennénk :D
Köszi, jelenleg szerintem az sp a legjobban "kiszámítható" 2700-3000 között mozog, én csak shortolom ha 2900 fölött jár valahol, a gázt azért kerülöm, mert innen mind a kettő irányba kitörhet ugyanakkora valószínűséggel, ha beszakadna 2 alá akkor azonnal vennék longot, de csakis longot ezeken a szinteken, az olaj is ilyen 50-60 között nekem nagyon lutri
Jelenleg úgy gondolom, hogy NG-nek legalább 1,96-1,94x sávig le kellene esnie nagyobb emelkedés előtt. Ha így lesz, nem biztos, hogy az emelkedő hullám 3 fölé fog menni. DX is erősödik, 100 főlé várom, addig viszont nem hiszem, hogy NG jelentősen tudna emelkedni.
https://invst.ly/by-ew 20190226 óta NG látszólag egy parallel csatornában csinált egy 5 hullámos átfedéses esést. Viszont a kép csalóka lehet, mert 20190620 óta elképzelhető, hogy egy 3-3-5 korrekciós alakzat (sárga zóna) formálódik és hamarosan kész lesz, majd újabb esés jön. Nem kizárt, hogy NG a következő héten kitör a zöld csatornából és elmegy legalább 2,333-ig, megtévesztve sok longos invesztort, majd következik egy várhatóan 0,541 nagyságnál nagyobb esés. Az lenne a legideálisabb, ha 2,439-ig elmenne, mert akkor átfedésbe kerülne a vélt 1-es hullámmal, ezt követően új alj esetén szinte 100%-ban biztosak lehetnénk, hogy az utolsó eső hullámot látjuk, ami nagy mértékben segítene az aljvadászatban.
Az Otptl36 kivételével minden longot eladtam. Végül 1000 db spts44-et mertem benthagyni 180-as atlaggal. 159-nel higitottam. Majd látjuk. Én bízom benne, hogy kicsit visszajön. Ráér meg Trump felhúzni 2020-ig. Meg van egy pici gaz short is ts50-ben.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.