Köszönöm a grafikonokat! Közben eladva, 7ft + certinként, most már nyugodtan beeshet :D Csak a ti szemszögetekre is kiváncsi voltam, ezt senki nem tudja megjósolni merre fog menni XD de lassan kezdem felépíteni a longjaimat.
Akkor nullás én nekem is volét 2.1 alattról de eladtam nem baj giziről évek óta nem lehhet lemaradni ami érdekes az a lengyel megállapoás lng-re és ukrán
Hát ez az, a tőzsde egy legalizált lopássá fejlődött át. Kamu hírekkel, nagy tőkével mozgatják abba az irányba a piacot, amivel a legtöbb pénzt tudják elszedni a befektetőktől, mert látják, hogy éppen melyik irányon lehet több embert kiszórni, kiütni, lehúzni..
Ezt barom nehéz megtanulni, pedig a bölcs ember megmondta, a profi tőzsdések is hoznak rossz döntéseket, csak ők meghúzzák a határt, pl. 5% bukó után dobják. Sajnos nekem se megy. Sokszor kitartok , amikor dobni kéne. Persze szerintem most már a tőzsde is irreálisan mozog.
Akkor tartom a shortot vagy nem :))) Tartom mert 2misi bukóban ülök.. hátha nem felfelé megy kiütéshez. A hurrikán mizéria lecseng hétvégén teljesen, az időjárás talán végre shortosabb lesz, a kutak számát meg este meglátjuk. Érdekes, hogy a kutak száma jó sokkal csökkent 2 hét viszonylatban, de mégis többet tudtak betárolni, mint a várt. Ezekbe kapaszkodom a shortommal, aztán meglátjuk.
Na a nagyon kedves Erste már 5Ft rést is beállított jegyző áraknál (eladói és vevői oldal), a TS50-ben az előbb 41Ft volt a vevő, és 46Ft az eladó. Ez már több, mint pofátlanság... A végén mennyit akarnak majd?? 41 a vevő és 80 az eladó? Vagy egyből fizessük be a pénzt nekik?? :D
Minden! Miután kiléptem a longból, naponta ment 2-3%-ot. Most hogy shortba álltam, jött is a rossz adat...mégsem tört meg. Délután adnom kellett volna. Leszúrásoknál lehet építgetni a long pozikat. Jóéjt mindenkinek!
Hurrikán mizéria elmúlik, se a Dorian meg a többi ABC sorrendben következő nevű, nem megy a mexikói öbölbe! Az időjárás még egy ideig tartja szeritnem a meleget.. de szeptemberben az above normal mit jelent?! Azt hogy hűteni nemigen kell... fűteni meg pláne. Bár lehet az amik 26 fokban is nyomják a klímát 18fokra..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.