Ma már nem veszek semmit, most gondolkodni sem tudok normálisan, mert tele lettem ideggel ismét, a szemét banda miatt... A jegyzők kiugrottak egyből, amikor leszúrt, se eladni nem lehetett a shortot, se venni longot... Én a lefelé irányt gondolnám továbbra is, semmiképpen nem mernék most longot venni, mivel csak ez az egy van, ilyen közeli kiütéssel. Fene tudja, amcsik mit lépnek.
Szép!Tegnap este azért ránéztem mikor trampli twitterezett, gondoltam az SP shortosokra :) Írtam előtte nap, hogy majd betol valami Kínának, hát úgy is lett.
Én most megpróbálom továbbra is magam a DT-hez tartani, most már nullában van a short pozim, ledolgozódott a 4% rés. Most tud majd pluszt termelni, ha tovább menetelne lefelé... Igen, ezek a rések nem valami korrektek, a gizi certiben volt egy időszak ugye, amikor 2Ft volt. Arra azt mondom, hogy korrekt. Bár akkor meg a jegyző hol volt, hol nem volt. Egyébként nem véletlen, hogy amikor pl. 20-30milla büfi pénz mozog egy certiben, akkor hajlamos eltűnni a jegyző a jó pozíció zárási lehetőségeknél. Többször tapasztaltam már. Ez azért bizonyos szinten megzavar minket, és befolyásolja a döntést.
be is raktam eladni kicsi nyerőben, mert lehet ma jelenti be Trump az európai vámokat is, ha meg minden beszakad megint jönnek a sikeres tárgyalások......így az olaj long is kérdéses még
Dobtad tegnap? Én nem voltam gép előtt mostanáig. Naposon zakósnak néz ki, 5 óráson meg akár még újra felfelé mehetne szerintem. Óráson is úgy néz ki, mint ami felfelé akarna pattanni. Azt hiszem kivárás részemről. Elemzők nagy része továbbra is lefelé várja...
szia én zárás előtt nem akartam elhinni, hogy az sp megint 3000 fölött, így gyorsan visszavettem, a shortot, Trump, és a FED elnök tuti összejátszik az egész világból szívják ki a tőkét, az Erste se korrekt hogy ilyen rég nem hozott új kiütésűt, így nem igen merik venni
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.