Ez is igaz. Többet napon túl nem tartok gizi pozit az is igaz, estig bírtam, hogy nem nézem :))) Most, hogy tolják le, meg 5 percenként nézegetem, semmi értelme.
Szia VVince! "Szia, erre a celra vannak RCB index certik, a frankfurtin jegyzik. En is ezeket hasznalom."- írtad. No, megnéztem, de nem tudtam beazonosítani... Több Erste-s ETF-et láttam, de nem igazán van bennük forgalom (napi 1-4 kötést mutattak ma). Mi az az RCB? Tudnál egy kis "útba igazíítást" adni? Esetleg többiek (ERSTE-t használók)?Előre is köszönöm!
Na ránéztem most gizire, ez nem semmi, hogy minden kitörési kísérletet visszavernek durva módon. Módszeresen öntik meg, tehát a nagy játékosok nem akarják felfelé engedni. Gondolom itt nem a sok termeléséről van szó már, mert ha annyi rohadt sok lenne, akkor nem lenne még mindig az 5 éves átlag alatt a készlet.. Kamu duma ez a kva sok a gázkitermelés, inkább ki akarnak nyírni cégeket, hogy minél kevesebb kézben legyen ez a biznisz. Ez az egyik összeesküvés elméletem :)
Csinálja meg előtte a 2.180-2.200-t aztán adat után shortnyitás és mehet a rések töltése :) Köszi, hogy beteszed ezeket! Kellene egy jó fel kör holnapra..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.