Megvehetné már a 35-öt is, érdekes, hogy nem áll magasabbra. Lenne valami infója, mint előfizető valamelyik időjárási modellt kiadó szolgáltatónál és hamarabb megkapta már az infót? Natgasweather-ön van ilyen azt tudom.
Az a baj, hogy ez semmit nem számít, már láttam olyat, hogy beállt 16Ft-ra 1.500.000db-al, hiába, mert ugyanúgy kiütötték a certit. Szerintem rohadtul nem képzi le ERSTE az eredeti piacon ezeket a certi vételeket, eladásokat abban az időben, amikor nálunk megkötésre kerülnek, mert a 16Ft-os 1.500.000db-nak, akkora tőkeáttétele volt, hogy az simán megfogta volna akkor gizi esését, ha realtime ment volna vagy menne...
Biztos abban bízik, hogy a 2%-os rést NG pillanatok alatt betölti. Merész. Kíváncsi lennék, ha 1Ft-os távolságra valaki felajánlana 300.000db-ot vételre, megvenné vagy kiállna?
Szerencsére kussban van... Naposon bezárta a gizi a rést, kérdés, hogy most mi lesz. Kisebb bontásban ugye a nagy szakadék látszik a 2.140-es gyertya és a mostani ár között.
Innen forduljon nem egy hanem 2csoda kell Én is azt hittem lejebb nem megy de mégis inkább lottozok olcsobb is és szerinten nagyobb is az esély hogy legyen 4esem
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.