A 2.475-s gizishortot zártam a 2.446-s leszúrásnál,a 2.465-s rajtam maradt.Olajat nem vettem vissza.Minden mai sp shortom zártam.A 2.980-s maradt,nem dobtam.Bízom abban,hogy a tajwani fegyverüzlet miatt Kína bekeményít még jobban a kereskedelmi tárgyalásokon.És ha még a FED se vágna kamatot.Trump meg hátha olyat twittel,hogy jön egy kis "zuhé".Csak spekulálok,de hátha összejön valami.
Olajshortot elkapkodtam,le is ment 60 dodó alá,persze én nem bírtam a kezemre ülni 60.25-nél zártam.Gáz shortot jókor zártam 2.410-nél.Longot nem nyitottam pedig jó lett volna.Most nyitottam rá újra shortot 2.465-nél,feljebb még rányitok.SP-ben egy-két daytradem elment.
Sp-nél érdemes megvárni meddig megy fel, kb 3050ig számítják sokan, de akár 3100 is benne van. Mindenesetre amikor fordul, érdemes lesz shortolni, mert egy zutty jön majd, akár 2.500ig is lemehet.
Zártam az olaj és a gázshortomat,nem vártam meg a napvégét.Off:Sp shortom van jelenleg 3011-3009 közöttről.Van egy korábbi is 2980-ról.Ez kezd meleg lenni.SP shortcerti kiütése 3039 körül van.OTP shortra várok 11430-11450 között.
Tudom a füles csésze alakzatot láttam olajban naposon ill. az órás chartomon látom benne a zászlót jelenleg.Én csak egy 60 dollár környéki leszúrásra játszom.Ha nem akkor ezt is dobom nap végén. Gázshortot tartom 2.4 alá történő leszúrást követően zárnám.Of:Sp shortot fogok nyitni napira.Daxlin gondolkodom.:-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.