Hát kedves Magic,sajnos én még bevagyok ragadva korábbról és várok a kiolvadásra 2.35 felett.Gratulálok a nyerődhöz.Azt hiszem napi 18 ft nyerő darabonként nagyon jó mutató!:-)
Köszi :) Grat Neked is, becsülni kell mindent. Megpróbálom azt amit Angyal csinál, hogy napon túl nem viszek gizi pozit, illetve megpróbálom kivárni azt, amit az előző hozzászólásomban írtam, hogy álljon össze bennem, illetve ne érdekeljen, hogy most merre megy tovább.
Ha bátor lennék (de nem vagyok), akkor elkezdeném építeni fel a short pozit... :) Elég ez most a lelkemnek, hogy kivártam azt az időpontot, amikor fejben is összeállt bennem.
Néztem tegnap is, hogy nem is töltötte fel már hétfő óta 50.000db-ra a jegyző a könyvet... Úgy látom továbbra is mellőzni kell ezt a "komolytalan" társaságot. De legalább az NFC fizetést megcsinálták, igaz néha az is úgy működik, mint a jegyző, hol megy, hol nem :)))
Satendra Singh. Én rá szoktam nézni az investingre, már külön fogalom alakult ki a fórumon: The price is Singhed. :))) 100%-ban beszakad, amikor ír ez az "elemző".
Való igaz, de sajnos nagy szerencsejáték ez. Tény hogy sokszor rosszkor léptem. Vagy előbb dobtam, vagy nem dobtam. Csak az a baj, hogy emiatt félős lettem. :(
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.