Én azt gondoltam mikor a certit bevezetik akkor az aktuális áron megveszi az össz db-ot. Ez akkor kb 250 körűl volt. És ezzel az adott mennyiséggel rendelkezik. Lehet hogy tévedek :)
fiboról soha nem bizonyították be hogy 50%-nál jobb működik tartósan mint sok minden másról se ta alapon, legyen az elliott vagy bármi na de ezt hagyjuk centi 25 huf e meg 35-nál szákolta a 600e darabot
Hát én nem tudom, csináltam már én is olyat, hogy volt benne 16misi, de jóval magasabban volt akkor, nem ennyire közel a game overhez. Shortot ma 2.140 környékén kezdtem volna nyitni.
Nincs pozim, én itt nem piszkálom, főleg, hogy pirosban van. Shortot fontolgattam, de inkább kivárok. Egyik elemző azt írja, hogyha napos MACD metszés felfelé meglenne, akkor már érdemes longolni, szerinte közel az alja. A másik azt írja még, hogy minden kitörésre shortnyitás... és 2.0, 1.9-es szintek várhatóak..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.