Tartom a sz@ros pakkomat, de már bosszantó ez a mutyi. Látszik igen, hogy nem engedik, nyomják visszafelé. Csak ilyenkor szokott lenni, hogy jól lenyomják a víz alá, kib@sznak minden normális certit, aztán jön a nagy emelkedés. Hiába van tőkéd, normálisan nem tudsz visszaszállni. Összeesküvés ez az egész.
Remélem a nagy kereskedelmi háborújába belebukik a sérómester... és szépen függetlenítik az országok magukat a nagy USÁ-tól, aztán feldughatja magának az apple-jét, az olaját, stb. Ha Kínában nem okos, megfontolt emberek ülnének, már USA összefosta volna magát. El fog jönni az a pont, amikor a kínai vezetés is öntudatára ébred (mint a skynet a terminátorban :D ) és odabasz egy rendeset a séróséknak, aztán majd vándorolhatnak ki Kínába segédmunkásnak.
Hagy sávoztassák a gázt2.35-2.4 között.Majd felteszik 2.5 felé ha jön a kánikula!Csak ne tegyék le 2.3 alá!Sztem csak nem akarják engedni a nagyok az emelkedést.Szvsz
Közben meg a legfrissebb jelentés szerint megjön végre USA-ba a nyár. Logikus, hogy adni kell, mert kva sok van... Most már azért drukkolok, hogy rohadjon rájuk a gáz, úgy ahogy van! :)
Úgy néz ki, hogy ez tényleg szopás. Olaj kilőtt gáz esik. Amikor az olaj esett a gáz is esett. Ez csak esni tud úgy látszik... Ha annyira kibaszott sok van, akkor miért nem tud 200-300B-t betolni a tárolókba, illetve miért esett 5 éves mélypontra a tárolókban lévő mennyiség télen? Szerintem itt a háttérben a nagyok is mutyiznak, ahogy a napi.hu cikkben is írták, szarért-hugyért összevásárolják az egészet a nagytőkés befektetők...
2.49 -en beleléptem ,de úgy néz ki a tegnapi cikk alapján ,hogy szopás .Nem fogják a szokásos nyári beszerzések felnyomni az árat. USának rengeteg van, adná is olcsón :(
Láttad a Szemtől szemben filmet?1:55-nél pont idevág, aki gázcertizésre adja a fejét.................................................-:)XDDDDDDDDDDDDD https://www.youtube.com/watch?v=nZkPuDO5R8I
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.