Semmiképpen sem vagyok senkire mérges, csak magamra a rossz döntésekért :) Nézd meg, most meg visszatépték. Való igaz, hogy sokszor sávozik a gizi, és ahogy írod, nagyon nehéz meghozni azt a döntést, hogy eladod a sávtető környékén és vársz a visszavételre. Egyébként ezt kellene tenni, mert ezekkel lehetne legnagyobb százalékkal jó irányt fogni... és pénzt keresni. Apró lépésekkel. Nekem az a bajom, hogy sokat akarok fogni.. és ez nem jön be, mert nem tartok ki. Szóval a legrosszabb kombinációt csinálom, amit csak lehet. De hát sokan vannak így mások, azért nyernek általában a profik, meg a bankok. Megpróbálok kitartani, mert kitermelés rekord ide vagy oda, jön a meleg, a klímaidőszak, nem hiszem el, hogy erre nem tud korrigálni legalább egy kicsit. 2.530-2.570-es sávba illene, még akkor is csökkenő trendben maradna bőven.
amióta letörte a 2,435-öt azóta több kört lehetett csinálni, persze nehéz döntés 2,4 körül eladni, hogy vissza vegyük 2,3 körül, mert mindig benne van, hogy most fog kilőni, de ez a hét" gázabb "a többinél sokkal: rollover, Fed, hétvégén csúcstalálkozó, a jelenlegi pozidon lenne bőven nyerő 2,4 körül, persze nem hozza vissza a régi bukóját, de ha vissza cserélnéd a kevésbé kockázatosba, lehet nyugodtabban aludnál.....csak egy ötlet, de ha megléped és nem jön be ne legyél rám mérges
Ha a cikket nézzük, kis túlzással mehet 1 dollárra is... Sőt már zakózik is lefelé. Ennyit a trendváltásról. Visszanézem mit írtam pénteken, azt hogy hétfőn ismét lehet bosszankodás, hát úgy is lett.
Talán pattant végre.. Nem tudták letenni 2.3 alá.. szerintem már a storage adat sem lesz már 100B fölötti. Kezd meleg is lenni.. 2.52-nél leszek csak nullán, szóval még mennie kell. Viszont lehet tartanom kellene egész éven, hátha elmegy 3 fölé.
Úgy látszik itt logikát találni valamiben... nem egyszerű. Biztos van rá valami kamu duma, amivel megmagyarázzák a mutyit, mert szerintem tuti az, biztos számítottak rá, hogy majd veszik a büfik, és nagy zsetonnal shortolják, elszedve a pénzeket.. Tegnap én már temetni kezdtem a gizi pozimat, aztán hirtelen kijavult. Hétfőn meg lehet réssel le nyit és újra temetni kezdem...
Vettem még Én is, bár a másikból. 36on kaptam de akartam még 32ön is de azt nem kaptam meg. Most jöttem be és nem hittem a szememnek. Remélem megmarad a jókedv
Szívesen! Megmondom őszintén az utóbbi időben túl sokat melózom,ezért csak olvasni tudlak Téged és a többieket és nincs időm írni.Nincs DT-re sem annyi időm,mint korábban, pedig azt jobban tudom kezelni.A swing tréd az viszont necces,mert hamar és túl nagy lóvéval nyitok pozikat.Ez gáznál is így történt. 2.485-től lefelé 2.380-ig vettem fel pozíciókat.Jelenleg 13000 db TL 49-s certim van.. Megjátszottam a 2.305-2.405 közötti szintet az elmúlt napokban.Sikerült egy kicsit napizni pár ezer darabbal. Nem mondom jól esett!Swingben 2.450 felett már kis pluszban lennék gizusban.Sok sikert mindenkinek! :-)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.