most kivárok még sp shortban, olajat longolnék 51 alatt, gázban a 2,435 körülit tudom elképzelni holnapig, majd jön az adat, ha azt áttöri mehet felfele sokáig, ha lefele szakadna mint az előző héten, akkor longot vennék 2,28 körül
Oh köszi, de még buktában vagyok, rosszkor szálltam be.. Jajj ezek a külföldi elemzők, most egyik nagy mágus azt írja, hogy 2.6 - 2.0 - 4.0.. :))) Persze... Pár napja még "0.000-t" ért szerintük, most meg már majd 4.0 is lesz. Ennyit a dumákról, hogy rekord termelés, stb. akkor majd nem számít? Baromkodás ez az egész tőzsde.. Simán el tudok képzelni olyat, mivel már olyan fejlett az informatika, hogy megoldották az egész vezénylését, melyik irányt kell húzni-tolni éppen ahhoz, hogy a piramis hierarchia szerint felépülő bankrendszer minél többet szedjen ki a zsebünkből.
ráadásul a 45-nél a két oldal között 4 ft van, reggel 99-en nyitott én 100-on álltam, fel is ugrott de eltűnt a jegyző, lehet a bázisár módosítás is benne van, én így is sokat ültem benne az ünnepek miatt, azért eddig bejött neked a csere, remélem sikerül kijönni belőle jól
gáz long eladva nehezen 99, és 98 Ft-on, persze lehet most indul legyen szerencsétek, én 2900 fölött visszavettem az eddigi max sp shortot, már csak Trumpra várok, hogy zárja a longját......
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.