szia bent álltam eladáson de megint megmaradt, pedig a végén, nagyon vettem volna olaj shortot, hátha holnap már 2900 körül adhatom, az olajat meg 60 felett vehetem shortra, ma semmit sem léptem csak néha ránéztem, nektek is minden jót
Remélem ma az sp shortod tudtad zárni én tegnap elhamarkodtam,így benne hagytam 20 pontot.Olaj shortra érett,gáz longot nem nyitottam.Oti long és daxli short játszott ma nekem.Sok sikert!
Olaj és gáz short jó eséllyel megjátszható .lajos 60 dollártól fordulhat le.Gizi nem hiszem tartósan 2.300 felett marad.Otp longom és dax shortom van jelenleg.
jó döntés volt sztem. 2,236 példaszerűen fordította. Kérdés, hogy mennyire stabilan viszi át 2,3-at ( ha átviszi)? utána meglátjuk. én még mindig jobban örülnék egy 2 alatti long indításnak ;)
ma azért adtam 1000 darabot 78-nál már csak 3500 maradt 49 huf bekerrel (összesen 9e darab volt) 55-től vettem lefele 46-ig én bíztam 2.10 támaszban historikusan is nagyon lent volt de csütörtök sokkal lüktetősebb lesz az adatra
szia nekem megmaradt az összes sp short, bent álltam egy részével, de 2925 körül teljesült volna, nekem itt 10 pont közel 50 000Ft, remélem nem hamarkodom el, mint tegnap a gázt, vagy a Wabererst, ha sikerült volna eladni olaj shortban gondolkodtam, bár érdemes megvárni a döntést jobb lenne ha átmenne a 60-on, gázt december óta mindig új aljon veszem eddig bejött.....minden jót
Hát öregem csak esett ma egy jó 20 pontot az sp ,így a shortot zártam is.Gázt éreztem,hogy fordulni fog,még jó hogy tegnap délután nem myitottam rá longot.Majd 2.150 alatt.Otp-t figyelem longra.
hát reméljük, hogy addigra jegyeznek egyet vagy kettőt ;) legrosszabb esetben traderben kell gizit venni, az abból a szempontból még jobb is hogy ott sosincs probléma a jegyzéssel.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.