Én 1,9-nél kezdem el venni a Nat gas-t és onnantól kezdem el figyelni a gázos cégeket is. Addig nem, mert elcsábúlnék és kell a mentggális erő!
1.9-nél rögtön 4 lotot teszek be 1.4-es stopal.
Én mindenképpen a nagyobb vállalatok mellett teszem le a voksom, amikor elkezdem venni a cégeket is, különben, mint mindig, most is egyre jár az agyunk.
A cégek kisebb részt fognak elfoglalni ebben a portfólióban és piramist fogok csinálni a nat.gasban, meg kell határoznom a vételi pontokat, meg a kimenekülő stratégiámat is..... lesz dolgom. Ami biztos 1.9-nél megy a 4 lot.
Én csak 100.000ft-ot áldoztam erre, egy kis játék rulett, akár be is jöhetett volna, mondjuk Én csak 1,9-nél kezdem el venni komolyabban és nem certiben :D
Szia,
mit gondolsz,
el lehet kezdeni ovatosan gyujtogetni az olcso gaztermeloket?
Az utolso 15 evben soha nem volt 1.9 USD alatt a nat.gaz, es 2.0 is csak 3 alkalommal volt, 2002, 09 es 12-ben.
Az is csak par hetig, aztan 3 honap alatt felrohant 3.0 fole.
Egyebkent a gaztermelok mind nagyon le vannak verve. Azok kozul meg Cabot es Cimarex tunik nekem kicsit stabilabbnak a tobbinel.
Ettol persze CHK, EGN MDU boven megverheti oket felfele; de melypontok korul, valsagban, megis jobb olyant venni, ahol kisebb a penzugyi szoritas.
Szoval, hol tartasz most a gondolkodasban? Valahogy mintha a panikos eladasi kapitulacio lelassuloban lenne.
Nagyon sajnálom akiket kiütöttek, ezt meg kellett lépni és venni kellett a gáz tl- t ez volt a játék, sajnos én is ráfaragtam , de fel a fejjel, csak el csábultam, pedig megfogadtam, hogy többet nem certizek :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.