Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
Minden szavazóra rá kell küldeni két kigyúrt kopaszt. Akkor nem lenne 6+2%, aki látványosan félreikszel.
Abban mélységesen egyetértek veled, hogy Orbán doktornak előre kellett volna látnia, hogy az emberek a legalapvetőbb demokratikus jogukkal sem élnek. Még akkor is, ha az alapvető demokratikus jogon a nem szavazatot értitek.
Ha a demokrácia híve lennél, akkor örülnél a 2+6% másmilyen szavazatnak.
Orbán doktor személyesen is sokat tett azért, hogy öntudatos polgárok helyett engedelmes alattvalókat termeljen.
Amikor kifosztotta a nyugdíjpénztárakat, akkor hárommillió pénztártagot lökött vissza abba a helyzetbe, hogy az államtól függjön.
Magyarországon nagyon szeretnek dobálózni az emberek a demokráciával viszont a legalapvetőbb demokratikus jogukkal nem élnek, hogy elmenjenek szavazni! Kérdem én ilyen esetben kinek a véleménye számít? Várom javaslatod a választási rendszerünk megreformálására!
Ha bíznál a fidesz jövőjében és nemcsak a múltba meg a megváltoztathatatlanba törődnél bele, akkor észrevennéd, hogy a 2018-as választások előtt két évvel hatalmas pofonfát rázott meg a fidesz.
Nekem nincs kifogásom az ellen, ha egy párt önsorsrontó, de az országot hagyja ki belőle. Az szdsz is milyen szépen elkapírgál a történelem szemétdombján. Kit zavar? Milyen űrt hagyott maga után, amit vissz kellene sírnunk?
Az alaptörvényt a népszavazás nélkül is lehet fércelgetni, ha már népszavazni nem lehet róla.
Sőt, már az alaptörvény meghozatalakor is bele lehetett volna írni azt, amit a fidesz hívők láttak, de maga a fidesz nem.
Egyetértek azzal, amivel Phylaxa ekézi a kormányt. (#4756)
"Érkeznek a menekültek hozzánk, ahogy mindig is érkeztek. Minden kormány alatt jöttek."
Csak bele kellett volna írni az alaptörvénybe hat évvel ezelőtt a török elleni áfiumot.
No, akkor. Nemcsak a Választási Irodát, hanem a rendőrséget is el kell kezdeni mogyorózni. Ha így folytatják, akkor megint közénk lő a kormány alá tartozó rendőrség.
Tényleg kíváncsi vagyok, mit lép a hatalom a feltűnően sok szándékos ellenszavazatra. Szerintem be kellene tiltani a netet. Vagy legalábbis jól megadóztatni.
Az kétségtelen, hogy Lali király képességei erősen elmaradtak Hunyadiék képességeitől, akik azért derekasan szabdalták a törököket a megelőző században.
Van valami elfogadható mentséged arra, hogy Lali királyunk mellett fénylő 3.2 millió szavazatot mohácsi vésznek érzed?
Miért nem hiszed azt, hogy Lali királyunk fényes győzelmet aratott? Nem jött volna be az utolsó Csele? Belefulladt a a Cselébe? Befuccsolt a Csele?
Szerinted akkor azok akaratának kellene érvényesülni akik nem mentek el szavazni? Én azt mondom, hogy aki nem ment el szavazni azok rábízták magukat azokra akik szavaztak!
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319