Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden - derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján megjelent közleményből. A KEH...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319
szavaztam,sajnos amit beleraktam volna szívem és gyomrom szerint az nem férne bele(pedig visszatartottam reggel),ebbe a pici borítékba
megkérdeztem a bizottságtól,hogy ki-kit képvisel,totál lefagytak a kérdésemtől, de kénytelenek voltak válaszolni:
egy kb. 19 éves fiú és egy idősebb sok aranyláncos hölgy volt a cidesztől, semmilyen más párt képviselője, megfigyelője nem volt jelen itt budán
a cideszes néni "örült volna",ha többi párt is képviseltette magát,"de még a jobbik sem jött el sajnos"mondta
-beszarás,hogy ezek az elmeroggyant, szervilis patkányok teljesen kiborulnak,ha valaki kérdést tesz fel nekik a 21.században a választással kapcsolatosan
nincs kétely bennem,mindent megtesznek majd,hogy elcsalhassák,amit csak tudnak
Nem ítt az a baj nem állt bele úgy a Jobbik
a társadalmi konszeszusba..(TÖBBI PÁRTRÓL
MÁR NEM IS BESZÉLEK NEM ELSŐDLEGES NEKIK!!!)
-Hazudnak ítt sokan mikor ŐK BEVALLÁLJÁK A NEMET
Eredmények ezt tükrözik.. Dehát visszaigazolás/eredmény még odébb van.
Jelenleg bíróság előtt van az ügy, hogy a kormánynál, vagy az EU-nál van a döntési hatáskör/jog. Jövő év első felében lesz döntés. Ezen a mai össznépi közvéleménykutatás semmit sem változtat, és nem befolyásol.
Eddig azt hirdettem, hogy ökörségnek tartom és remélem, hogy nem lesz. A bírósági ügy miatt nincs is. Ettől még a többiek vihetnék, de nem viszik.
Mától viszont ha senki sem visz akkor is nyilvánvaló, hogy hozzánk tolhatják. A lakosságot nem érdekli. (Még mindig reménykedem persze, de nem úgy néz ki).
A visszatoloncolás miatt aggódtam igazán eddig is, ami titeket nem érdekelt, nos ha egy lakosságot nem érdekli a migránskérdés, akkor nyilván ebben is léphetnek.
Nem mondtam semmit, annyit mondtam, hogy mostmár mi biztosan nem szólhatunk bele. Ez van. Egyébként meglepődtem. Nem godnoltam volna, hogy ennyire nem érdekli az emebreket. Mégegyszer elnézést a kivételtől!
Október 2-án mehetünk szavazni a menekültkvótáról
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=234319