Vannak részvények, ahol nincs is fundamentum, és várják a csodát. Nálunk is várjuk az emelkedést, úgy, hogy az OPUS konszolidált jelentésében 521 szerepel konzum nélkül KONZUM pedig már bekerült. Ideje mostmár 521 fölé menni
Jó reggelt! Dehogy mínuszolok, élni sincs erőm jajj:/ Azt hiszem a mai napot kihagyom fórumozás tekintetében, totál összeszedetlen vagyok. Holnapra feltámadok és új erővel itt. :-) :-)
A Budapest Bank is kormányszinten van. 07.11.én kormányülésen volt szó róla. Határidő nincsen publikálva., gondolom nem lesz egyszerű, pedig már lejárt a vállalási határidő az eladásról. Várom melyik OPUS érdekelltség viszi ? Takarék, vagy MKB :)
Szia analka ! MIt ahogy írtad tényleg debil a kérdés . Passz. Nem én vagyok az embered. Hogy kinek mennyit ér, és hol adja veszi az érdekesebb. Aki 500 felett dobni akarja gondolom az alig várja, hogy elérje, aki 400 körül akar venni legyen az 400-410-420 az meg alig várja, hogy vehessen. Én azt látom, hogy a türelem fogyóban... ha szeptember végén is itt fog tartani, akkor nagy borítást jövendölök ...
NEW OPUS GLOBAL