Ne legyen igazam, de itt valami nem stimmel. 12 kereskedési nap van szeptember 20-ig. Ehhez képest a részvény forgalma igen alacsony. Kiszámolták, hogy az új indexekbe való bekerülés következtében 12 millió részvényt kell venniük az alapoknak. Ha az átlag forgalmat tekintjük, illetve hozzáadjuk az esetleges emelkedést váró plusz vásárlók által vett mennyiséget akkor itt nagyjából az alapok még nem vettek semmit. Ekkora vételi várakozás esetén az árfolyamnak már jobban emelkednie kellene illetve a topic forrna, rengeteg beírás lenne, azt alig van hozzászólás. Itt valami sántít. Jó pár évvel ezelőtt az opus bekerült pár kisebb indexbe. Akkor nagy volt a lelkesedés, de úgy mint most, a tőzsdei vételek csak nem akartak megindulni. Aztán utolsó napon valaki egy összegben berakta az alapoknak kellő mennyiséget és azt egyben meg is vették. Így aztán semmilyen árfolyam emelkedést nem generált a vétel. Ha itt most komoly emelkedés lenne várható, az összes bróker itt nyüzsögne, száz számra jönnének a kommentek, azt ma reggel amikor ezt elkezdtem írni még hozzászólás sem volt a topicban. Ha megint meglépik azt, hogy előre lebeszélt módon az alapoknak kellő mennyiséget, majd utolsó napokban egyben berakják és úgy veszik meg, akkor megint nem lesz itt emelkedés, Viszont akkor elmondhatjuk, hogy ez a cég sosem lesz igazi tőzsdei cég, hanem a 100. mutyijukkal állunk szemben. Alfonso beírta nekem, hogy mi várható 2027-ben, nem akartam rá reagálni, mert nem bírtam volna beírni azt a rengeteg ígéretet és tervet, ami itt már elhangzott azt nem lett belőle semmi, az ide érkező V-Hídtől kezdve a szuper opus-konzum fúzión át a nemzetközi tőzsdén való megjelenésig volt itt minden.
NEW OPUS GLOBAL