Egyetértek. Viszont az OTC srv alatt is sokan dobhatták, akik beragadtak. Vagy, ha a valós inflációval növelt értékre várnának, amit a bőrünkön is érzünk, akkor 800+ vagy 1000+ árfolyamra is várhatnának/ várhatnánk, ha az adóval nem számolunk.
Az inflációval nem tudnak foglalkozni mert akkor várhatnának 550-600-ig is!:) Azt nézik, hogy kb annyi visszajöjjön amiért megvették vagy max kis veszteség is belefér. Szóval aki 660-680 környékén vette, abból már sokan dobták ezen a szinten! Szóval lehet megugrás most!
Szerintem azért van a fórum hogy reagáljunk egymás hozzászólásaira,tanuljunk egymás hibáiból és így próbáljunk előrejutni.Én csak azt írtam le amit a cég kommunikál,de ha már erről sem tudunk beszélgetni akkor felesleges a fórum.Például az engem érdekelne,de talán másokat is, hogy a tőzsdén hogyan történik az hogy előre lebeszélt módon egyben berakják az alapoknak kellő mennyiséget,és úgy veszik meg.Te eltudnád ezt magyarázni?
Ráadásul valahogy csak elhagytuk végre ezt a 410-420as sávot is. Azért abban az egy dologban igaza volt simonzolinak, hogy minél magasabb szinten van az árfolyam, egyre többen fagynak ki akár évek után is. Nyilván hibásan gondolkodik, aki így gondolkodik, mert azért elég durva infláció volt az elmúlt években...
Az átlagosnál azért jóval nagyobb forgalom volt mostanában. Tehát nem igaz, hogy nem veszik. De ahol vesznek ott eladnak is. Illetve sok régi van beragadva. Azok szabadulnak. Elegük volt a várakozásból! Az alakzat szépen kiadja a 444 feletti bázis építés és kitörés előtti állapotot mutat. Én nem úgy értékelem mint te! Azért 500 feletti szintet ne várj azonnal. De én látok benne egy szép emelkedést! Akár ma is!
NEW OPUS GLOBAL