Nagyon félreértesz... nem neked kívánok segíteni... az átlagos fórumozóknak jelzem, amikor orbitális baromságot olvasok Szintén 20 éve vagyok a pályán, talán kicsit több is... Kóstolgasson téged, akinek két anyja van, ne képzelj már ennyire sokat magadról... sok sikert. sok nyerőt!
Ki az ,aki elad 154 darabot? Nem hiszem ,h a pénzre van szüksége, szándékos,ne legyünk már naivak...lejjebb legyen az árfolyam, ez a célja , lentebb állhat egy nagyobb pakkal , lejjebb venne, feltehetőleg egy forintozó, aki már kiszállt régebben. 20 éve vagyok a pályán,köszi,de nem kell segíteni, kértelek már, hogy ne kóstolgass, ignoráld a beírásaimat. Köszönöm és béke legyen veled,szép napot
Ezen most felröhögtem.... vagy inkább fájdalmasan felnyögtem! Ízlelgessük ezt az "okfejtést"... 154 darabos lenyomás.... :D :D :D Gyere le kis Jézus... de segítek a valóságra rávilágítani: NINCS magasabb vételi ajánlat jelenleg... :D
Ha nem tud esni, akkor emelkedik, de nem nehéz kitalálni, hogy ez fordítva, még jobban mükszik! - Párszóval az előző chartom folytatásáról! Közelebbről nézve a helyzet a következő: Szerdán 17 órára elfogy a tér"! Az utolsó harmadot nem szokta kihasználni, de ki fog derülni úgy is! Rövid idősíkon ugrani kéne, meg nem is.., de a hosszabbnál meg torlasz/ellenállás van! Rsi-t a naposon nézve 70.., de egy 15-20 pontos ugrásnál, 80 környéke lenne (sac/kb)! Azt tudni kell, hogy sosem a magas rsi a fő akadály, ettől vánszoroghatna tovább, hanem a "magas" rsi együttes találkozása az ellenállásokkal és pingvinekkel"! OPUS/h1 folyt.: https://ibb.co/M8JJfK9
NEW OPUS GLOBAL