Egy két nap, és a hüly@knek sem lesz mire dobálnia. Én pénteken vettem, most már csak figyelek. De hogy ezt évente többször bekajálják azért ez meredek... pedig a Csikó lát... :-)
Az OPUS megrendelései, vagy a Mátrai erőm termelése, KAll, Viresol, Szállodák nincsenek függőségben az önkormányzatoktól. Valamint maradt még bőven így is... +Az OPUST olyan szektorokra építik évek óta ami semleges lesz idővel a választások eredményétől. Energetika, Mezőgazdaság, Szállodaipar... Ne temessétek már a fideszt... B@sszus 7 párt együtt nem tudott 50% pluszt csinálni ellenük országos szinten...
Várom a listát hogy milyen önkormányzati pénzeket zsebelt be eddig az opus. Gyors fejszamolassal ez nulla. De a fosos 1bites nyugodtan dobja ettől még mert mától jönnek a migransok meg soros meg a patas ördög is :D
Nem vereség, de veszítettek szavazatokat. Szerintem mondjuk mindegy, hogy 1%-al vagy 90%-al győzöl, a lényeg hogy győzzél. Országos mechanizmusokra túl sok hatása nincs ennek. Bp fájó ez egyértelmű, de ha megnézed, a fontos gócok, Kecskemét, Győr, Debrecen, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Kaposvár, Zalaegerszeg fidesz maradt. Salgótarján meg nem... Értelek, és nem győzködni akarlak, ez a pofon most sokkal jobban jött, mintha 22-ben kapják. Szétszaladt a ménes kicsit, OV-pedig a nemzetközi politikával volt elfoglalva, most jön majd egy kis rendrakás. Elmentek a falig, látják hol van a magyar társadalom pszichés küszöbe, és most máshogy csinálják. Ha azt gondolja bárki, hogy erre nem volt komoly forgatókönyv.... Az összefogás szedett vedett Karigeri kb 3 pártban volt eddig, bármi lehet... Nagyon kedves és nyitott közeledést fogalmazott meg a magyar kormány felé... Érdekes megszűnt a köpködés tegnap.
NEW OPUS GLOBAL