nem, nem adtam el, de ha eladtam volna akár csak egy részét is a pakkomnak, ahhoz se lenne a világon semmi közöd! Tényleg ennyire primitív lennél, hogy amikor a tényekre nem tudsz érdemben reagálni, akkor megpróbálsz személyeskedni... szánlak
kevered a szezont a fazonnal!!! Én nem SRV-ről beszélek... én azt kérdezem, hogy a gázszerelő, mint magánember, vagy mint üzletember vásárol.... remélem érzed a különbséget az srv és aközött, amire én utalok!
a Te almáddal csak az a baj, hogy könnyen megromlik, ez az alma viszont még csak most kezd pirosodni... ;)
Törölt felhasználó2024. 04. 23. 09:35
Hogy tényekkel támasszam alá a volumenre tett kijelentéseim: Fél óra kereskedés után 8.178 db papír cserélt gazdát. R. 398 (4db) na erről beszélek, amikor negatív jelzőkkel illetem a papper iránti érdeklődést...
ha nincs vevői akarat, nincs volumen, akkor nem fog emelkedni az árfolyam... ez egy olyan közgazdasági alaptétel, amit mindenki tud... de konyhanyelvre lefordítva: ha a piacon 400Ft-ért nem kell senkinek az alma, akkor 420-ért sem fog kelleni, 500ért meg pláne nem... az ára csak akkor tud emelkedni, ha tartósan és lényegesen több almát akarnak venni a népek, mint amennyit (adott áron) el akarnak adni remélem így már mindenkinek világos, hogy miért is emelem ki (folyamatosan) a volumennel kapcsolatos aggályaim.
NEW OPUS GLOBAL