Trendvonal: Legalább két érték szükséges egy trendvonal felrajzolásához. A trendvonal egyértelműen meghatározza a trend irányát. Emelkedő csatorna trendvonala emelkedik, mely legalább két minimumértéket tartalmaz. Süllyedő csatorna trendvonala csökken, mely legalább két maximumértéket tartalmaz.
Csatornavonal: A csatornavonal párhuzamos a trendvonallal. Ideális esetben a csatornavonalat két maximum, vagy két minimumérték alkotja, azonban létezik olyan helyzet is, mely a trendvonal megrajzolása után, csak egy pontra támaszkodhatunk a csatornavonal megszerkesztésében.
Emelkedő csatorna: Addig még az árfolyam a csatornában mozog és növekszik, a trend emelkedő. Az első figyelmeztető jel a trend változására, mikor az árfolyam a csatornán kívülre, a támaszvonalak alá esik. A következő hasonló esemény csak tovább növeli a trendváltozás valószínűségét. Az ellenállásvonalak fölé szökő árfolyam a trend gyorsulására utal.
Csökkenő csatorna: Addig még az árfolyam a csatornában mozog és süllyed, a trend csökkenő. Az első figyelmeztető jel a trend változására, mikor az árfolyam a csatornán kívülre, az ellenállásvonalak fölé esik. A következő hasonló esemény csak tovább növeli a trendváltozás valószínűségét. A támaszvonalak alá eső árfolyam a trend gyorsulására utal.
Ez nemigazán csatorna, két szélső pont összekötése! Holnap akkor új csati lesz? Gondolom zászlóra spekulálsz, annak van célára! Nálam ez az állás a 241-s korrekcióval, (nem a zászló szerint) ~580 céláras, de a 370, majd a 450-s ellenállások átvitele után csak!!
Amikor Krisztus koporsóját őrizték, akkor még azok akik ott álltak nem tudhatták, hogy egy Világ vallást indít el ez az ember! Utólag lett belőle egy Steve Jobs! Picasso is még élt csak egy korsó sört kapott egy festményéért!
Csak annyi a probléma, hogy amit csatornaként felrajzoltál, az NEM CSATORNA! Három ponton támaszkodó csatorna az égvilágon semmit nem jelent. Sok pont van még a gráfon, lehet még hármassával összekötni őket, de attól még az nem fog semmit sem mutatni... Ettől függetlenül technikai elemzéssel lehet(ne) célárat számolni, de tartok tőle, hogy figyelembe véve a Q2 iránti felfokozott várakozásokat, ezek az előrejelzések nem sokat érnek... Egyet azért megkockáztatok, majd jövő pénteken megnézzük, mennyit ér... https://ibb.co/bgtrfVN Eszerint a 09.29-i záróár valahol 390 és 440Ft között alakul. Nyugodtan vehetjük a csatorna közepét (kb. 420Ft) célárnak. Vessetek a mókusok elé, ha másképpen alakul
Lassan a testtel!üzletbe nincs barátság!rokonoktól is szedjetek %-ot a nyereségből,barátoktól ismerősöktöl meg 2x annyit!Krisztus koporsóját se őrizték ingyen!én leszedek mindenkit,nem jótékonysági intézmény vagyok!
lehet látni a kömyvből hogy ma felesleges áttolni a 360on még. Van még itt bőven begyűjteni való 350 felett. Most hogy napok kellettek ahhoz is hogy kitakarítsák a 320-340-es szintet. Itt is kell most pucolni még. bőven,
véleményem hogy most itt elleszünk délutánig. aki még úgy gondolja adni akarja az itt megteheti. szerintem a 350 környékét már fogják. Lehet lesz még öntés 349-350ig de megfogják venni. Jelentésig felakarják húzni közvetlen 400 alá. Lassan lépdelve kivéreztetve a sok eladót megérkezhet az árfolyam 400 alá. Ha ez így lenne akkor nem fordulna elő mégegyszer az ami 436ról történt. Aminek láttuk az aznapi eredményét és annak foganatját napokig. Ha így megyünk felfelé akkor ugyanezt nem tudják eljátszani. kicsit megedződött a papír, szerintem . De ezt csak én gondolom így lehet.
NEW OPUS GLOBAL