25 évvel ezelőtt - 1998-ban - ezen a napon indult a kereskedés akkor még Phylaxia név alatt futó részvénnyel. Isten éltesse sokáig! P.S. Köszönjük a 120 Ft alatti pénteki záróárfolyamot.
A kereskedési nap felén túl vagyunk. Éppen írni akartam, hogy bexart ez a FOSH, nincs forgalom.. meg ilyen cifraságok, amikor befrissített az online felület és látom, hogy valaki bizony rátenyerelhetett a vétel gombra, megvéve 70+k papírt piacin. Direkt vagy véletlen műve, nem tudni, de remélem nem bánja meg.. R 122,0 (+1,50%) Forgalom 9,2m (..)
Kérdezgettem a mesterséges intelligenciát az opusról. Hát van még mit fejlődnie: Sajnálom, ha téves információt közöltem korábban. Az utolsó frissített információk szerint az Opus Global Nyrt. részvényeinek árfolyama 2023. április 19-én 1 307 forint volt a Budapesti Értéktőzsdén. Az árfolyam azonban változhat az idő múlásával, és az árakat számos tényező befolyásolja, beleértve a gazdasági feltételeket, a vállalatok teljesítményét, a befektetői hangulatot és az általános piaci trendeket. Ezért ajánlom, hogy ellenőrizze az aktuális árfolyamot a Budapesti Értéktőzsde honlapján
NEW OPUS GLOBAL