Zsiday befektetési szakértőként vajon most csak a "magyar gazdaságpolitikát, illetve a gazdasági populizmust bírálta", vagy elsődlegesen mégis inkább nekünk üzeni, hogy még most sem késő kiszállni?
Tegnap vettem a Lidl-ben egy leves-csomagot, volt benne 3 farhát, 2 nyak, és 3 szív. A "magyar termék" így csomagolva messzire dobta az ársapkát. Gógyi!
Szerintem nagyon egyszerű, csak túlmisztifikáljuk... Kellett a pénz az induláshoz, nehogy má' az övék menjen bele, elindultak, megvették amit kell, oszt' ennyi. Ezért kellett az Opus. Meg mi. Ennyi. Már csak egy kolonc az egész velünk együtt.
Jo hogy megvilagosodtal. Jobb kesobb mint soha. Sztem az Andassyn 10 ember is komoly zavart kelthetne. Egne a ner arisztokracia. Most annyit latnak h a magyarok mindent be... opnak. Hajra Magyarorszag, hajra magyarok!
Amikor 2017-ben belevettem 300 alatt, és elment 800 felé, akkor mondogattam, hogy "ejj de jó lett volna 2-3X ennyit venni"... "bárcsak tudnék még" aztán kaptam lefelé 450-190-ig többször is, a covidban is vettem. Vártam mikor lesz újra egy nagy zöld csík napokig a charton, vártam 300-250-200-150-nél is... De teljesen egyértelmű hogy itt sosem lesz ilyen... csak barna csík van, összefosta magát az egész... - Forgalom nincs - Piaci kapitalizáció lassan negyedéves árbevétel alatt - Kommunikáció nincs - SRV nincs - bvps 1/4-én forog a papír Egy dolog van itt, néhány szórakozó, és kólázó broki aki minden nap leköti élvezkedve. Ez a nagy nemzeti holding, ehhez adták a nevüket komoly emberek, és komoly cégek.
Ezt a sok hablatyot olvasta valaki?? Különösen a vége maszlag jelen helyzetben. Hol van a kb.420-430Ft körüli könyv szerinti èrtèk? Jön a megrendelés esik az ár,kint esünk mi is esünk, kint emelkednek,mi esünk, más emelkedik itthon, mi esünk. Sok szèpet ígèrtek,de kiderült h.mocskos házig NER-es csicskabarlang ez a cégvezetés.. Egy kis médiavisszhangot megèrdemelnek. Van aki már ezen dolgozik is. ELNÖKI KÖSZÖNTŐ Tisztelt Részvényeseink, Kedves Látogató!Köszöntjük Önöket az OPUS GLOBAL Nyrt. honlapján!A legutóbbi idők világpolitikai és az ehhez kapcsolódó gazdasági események ellenére Társaságunk továbbra is a BÉT 5. legnagyobb kapitalizációjával rendelkező vállalataként az elmúlt időkben is a töretlen fejlődésén és portfóliójának bővítésén dolgozva Magyarország egyik legstabilabb és legtőkeerősebb magyar tulajdonú vállalata. Az OPUS GLOBAL Nyrt. leányvállalatai Magyarország stratégiailag jelentős iparágaiban vezető szerepet játszanak. A Társaság gazdasági tevékenysége az elmúlt években kiépített négy pilléren nyugszik: Ipari termelés, Energetika, Turizmus, Mezőgazdaság és élelmiszeripar. A négy szegmensbe foglalt iparágak kellően szerteágazó tevékenységeket folytató társaságokat jelentenek. Meggyőződésünk, hogy ez a diverzifikáltság az OPUS GLOBAL Nyrt.-t kifejezetten válságállóvá teszi, és kiemelkedő stabilitást ad mind az anyavállalatnak, mind a holding tagjainak.Az OPUS GLOBAL Nyrt. által eddig elért sikerek, a portfólió átlagon felüli szintű bővítése eredményezte, hogy a Társaság olyan gazdasági súllyal és potenciállal rendelkezik, amely a magyar gazdaság sikerének formálásában is jelentős szerepet játszik. Ezen gazdasági erő eredményes kezelése komoly feladat és kihívás, melynek sikeres elvégzését az OPUS GLOBAL Nyrt. sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező, dedikált szakemberekből álló, héttagú Igazgatósága garantálja. Hiszünk abban, hogy az OPUS GLOBAL Nyrt. a magyar gazdaság egyik vezető ipari vállalatcsoportjaként komoly felelősséggel is tartozik, nem csak részvényesei felé, de a teljes magyar gazdaság és közélet felé is. E felelősségtudat birtokában dolgozunk azon, hogy a gazdasági környezet változásából adódó kihívásokat is uraló, modern vállalatcsoportot működtessünk, amelynek stratégiája előremutató, megelőzi korát és érteket teremt nemcsak a vállaltcsoport tagjainak, befektetőinek, hanem a magyar gazdaság egészének is.Vida József az Igazgatóság elnöke OPUS GLOBAL Nyrt. dr. Lélfai Koppány vezérigazgató OPUS GLOBAL Nyrt.
NEW OPUS GLOBAL