Másodlagos állampolgárok, járulékos veszteség sem vagyunk számukra. Az jut eszembe, amikor egy barátnőmnek jeleztem, hogy nem szeretnék másodhegedűs lenni, amira azt válaszolta, hogy örüljek annak, hogy a benne vagyok a zenekarban...
Pedig 2019- ben, milyen fix+2,5% 10 éves lejáratú kötvény" bizniszt"hajtott végre.Örömködhetnek most a kötvény tulajdonosok ,a plusz tizenakárhány százalékos befektetési környezetben.
Na most vagy menekül mindenki, vagy lecserélik a vezérkart - esetleg jön egy vevő, aki átveszi Lölőtől hugyészaré, azért is tolták le ide az árát. Vagy csak álmodik a nyomor..
Kegyetlenség ez, de a t@köm siránkozik. . Majd lesz vele valami, teljesen szürreális az egész, én most már maradok benne, bármi is lesz. Hozzáteszem ez a hibás döntés, ez többször beigazolódott. Valószínű soha nem lesz ebből semmi, legalább a CIG, 4IG, fizet osztalékot, a látszata megvan, hogy érdekli őket mi van a részvényesekkel... Itt mikor beszélt bárki a cég kapcsán? Mikor beszéltek a rv kapcsán? Nincs 500k-juk egy fizetett cikkre a pf-en? Hetente bukok ezen annyit vagy többet, adok kölcsön ha kell nekik...
Én is tartom.. :) Jó lesz ez.... Na jó, ebben már én sem hiszek, de most már leszarom, lesz ami lesz. De hogy ez a BET fejlesztés legszebb példája itt Magyar honban NER közreműködéssel, az nem kérdés. "Értékteremtés a szenvedélyünk" csak hogy el ne felejtsük a jeligét :)
NEW OPUS GLOBAL